Ejaculare sau nu ?

19-08-2014
Cristi1112
Nu este medic/terapeut
Cristi1112
Buna ziua, acum 2 zile faceam sex cu iubita mea, suntem amandoi majori, si dupa un timp m-am oprit pentru a nu ejacula, nu era nici un risc imediat, dar m-am oprit sa fiu sigur, dar n-am retras complet pentru ca nu simteam nici un risc de a ejacula, si atunci am simtit pe neasteptate o singura contractare ca si cum as ejacula, am retras imediat, si am strans penisul pentru a vedea ce a iesit si a iesit ceva ce semana a lichid preseminal...intrebarea mea este, e posibil sa ca partenera mea sa ramana insarcinata ? tin sa mentionez ca imediat dupa acest incident am ejaculat la 5 min dupa, fara nici o problema, nu stiu ce s-a intamplat.de ce am simtit atunci cum s-au contractat muschii, un fior ca si cum ai ejacula, e posibil sa fi fost exces de lichid preseminal ?
1 comentarii
0
19-08-2014, ora 23:00
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Doar 1% dintr-o ejaculare contine spermatozoizi restul este lichid de intretinere si hrana pr ei sau pt ajutorul lor de a se deplasa pana unde trebuie asa ca trebuie sa se potriveasca si alte date cum ar fi daca este fertila fata, daca exista acel unic spermatozoid care reuseste sa fecundeze, daca organismul fetei este pregatit si multe altele.Dar cateodata se intampla acest lucru de la primul contact sexual este foarte rar, dar pt siguranta voastra sa isi faca un test de sarcina dupa una doua saptamani si atunci va stii sigur cum sta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: