ejaculare tardiva

04-02-2007
laudia
Nu este medic/terapeut
laudia
buna, am urmatoarea problema: am 25 ani si il cunosc pe prietenul meu de cateva luni, timp in care totul a fost ok, era atent cu mine si ne mergea bine, doar ca nu am facut sex din cauza ca eu eram virgina. dupa ce am inceput insa sa facem sex am simtit ca este tot mai rece si mai distant, se apropia din ce in ce mai rar de mine, problema este ca zice el ca nu se mai simte atras de mine, cu toate acestea incercam impreuna sa facem relatia sa mearga. nu stiu daca totul pleaca de la mine sau de la el, are erectie dar nu reuseste sa ejaculeze, nici eu nu simt nimic cand facem dragoste. ce trebuie sa facem in acest caz ca sa reparam situatia? amandoi vrem mult de tot sa fie ok dar nu stim ce sa facem, e posibil pur si sumplu sa nu fim compatibili din punct de vedere sexual?
astept raspuns
multumesc
2 comentarii
0
21-03-2007, ora 00:00
Cornel.Susu
Identitate neconfirmată
Cornel.Susu
daca iti spune ca nu e atras de tine inseamna ca asa e. ar trebui sa te gandesti un pic si la tine. Putina experienta nu ti-ar strica nici tie.
0
28-05-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Mergeti la sexolog. Experienta lui in probleme asemanatoare este vasta. Iar la barbat atractia sexuala tine mai mult de "mintea" lui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Ejacularea tardiva

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ejacularea tardivă (întârziată)
  •