electrostimularea si parafango in sarcina

29-05-2006
mmaria
Nu este medic/terapeut
mmaria
Ce efecte negative pot exista pt. fat daca am facut 8 sedinte de electrostimulare si 8 parafango fara sa stiu ca sunt insarcinata? Mentionez ca sedintele au fost facute in prima decada a lunii mai, perioada in care e posibil sa fi conceput copilul, deci, sedintele sunt facute posibil in primele zile de viata intrauterina. Intensitatea la electro a fost de 2-3 pe o scara de la 1-7 in zona ombilicala-nu pe uter, dar pe abdomen, mijloc si picioare.
2 comentarii
0
30-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Primele zile de viata intrauterina nu se suprapun peste zilele in care a avut loc conceptia.Migrarea oului pina la nidare dureaza in medie 7 zile, practic oul fiind complet implantat cam la 10 zile de la fecundare.
Cred deci ca daca dvs. ati facut sedintele cu pricina in perioada in care este posibil sa fi conceput copilul, ele nu s-au suprapus peste sarcina mai deloc.Nu cred sa fie probleme
0
11-07-2006, ora 00:00
mmaria
Nu este medic/terapeut
mmaria
Vitamina K fiola administrata 1/24 ore timp de 2 zile poate induce malformatii asupra embrionului?Aceasta sa fi fost cauza unei sarcini oprite in evolutie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: