eliminare piatra

02-12-2012
totaltfel
Nu este medic/terapeut
totaltfel
in urma cu cateva zile in timp ce mutam din loc un obiect destul de greu, din cauza prafului am stranutat. in timpul stranutului am simtit in dreptul vezicii urinare o durere acuta care m-a cam speriat. la cateva minute dupa acest simptom am eliminat o piatra. timp de vreo doua zile am urinat cu putin sange (este normal, cred), dar ce ma supara acum este faptul ca la urinare simt o usturime pe tot canalul de la vezica pana la iesire. Din cate am citit am inteles si asta; s-a zgariat "teava" datorita marimii sau formei acelei pietre. dupa ce termin urinarea simt in continuare senzatia de a urina (ca si cum "dopul" vezicii este inca scos dar nu mai are ce sa curga) iar la final, dupa toata aceasta senzatie neplacuta imi curge, pret de o picatura-doua, un lichid albicios. chiar daca "storc" penisul in lungimea lui nu mai curge nimic. poate cineva sa imi explice ce se intampla? este posibil ca din cauza efortului mult prea mare (abdomen incordat + stranut, sa fi fortat eliminarea acelei pietre, iar mai apoi in urma zgarieturilorsa se fi infectat pe ici pe colo ceva, pe undeva...? cel mai tare ma tem de vreo infectie, avand in vedere locul strabatut de urina si imi este teama sa nu ajunga la rinichi.
3 comentarii
0
03-12-2012, ora 18:37
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ai vazut SIGUR piatra?
ar fii ok.
daca nu, mergi la un consult si eko urologie si
vei vedea daca, mai ai sau nu si altele..
sanatate.
0
05-12-2012, ora 09:26
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Iti recomand sa iei 2 saptamani un tratament cu produse din plante medicinale pentru a dezinfecta urina si pentru vindecarea leziunilor produse de eliminarea pietrei. Astfel ia capsule si ceai Diurosept, cate 3 pe zi si solutie Renalex, cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, pe o bucatica de paine. Produsele sunt de la firma Fares si se gasesc la magazinele naturiste.
0
05-12-2012, ora 19:20
totaltfel
Nu este medic/terapeut
totaltfel
va multumesc din suflet. starea actuala s-a ameliorat, in sensul ca nu mai simt usturime la urinare ci o continua stare de "gadilare/macarime", iar in ceea ce priveste "senzatia de final" a ramas ca un spasm pulsatoriu in zona inginala pret de cateva secunde dupa... (fara alte picaturi nedorite...).
in ceea ce priveste urina, s-a mai limpezit, in sensul ca se poate si mai bine. am sa incerc tratamentul dvs, doamna doctor, si tin sa va multumesc pentru sprijin, intelegere si disponibilitatea de care ati dat dovada.
multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  •