Enureuzis nocturn la adolescenti.

22-04-2008
iuliana 4
Nu este medic/terapeut
iuliana 4
Din fericire eu nu sufar de aceasta problema, ci verisoara mea in varsta de 21 ani, din cate am inteles are aceasta problema din totdeauna, din pacate provine dintr-o familie saraca si dezorganizata si nu s-a ocupat nimeni de aceasta problema, nu are intarzieri de crestere sau alte probleme medicale.
Vorbeste foarte greu despre asta si este foarte retrasa, as vrea foarte mult sa o ajut mai ales ca a cunoscut un baiat si vrea sa se casatoreasca dar avand aceasta problema ii este inposibil sa faca acest lucru.
Exista remediu total pentru aceasta problema sau poate recidiva.
Medicul de familie a indrumat-o la un consult ginecologic dar ea fiind virgina ii este rusine sa mearga.
Dati-mi un sfat va rog, la medic trebuie sa mearga, ce investigati trbuiesc facute si mai ales ce medicamente trebuie sa ia.
3 comentarii
0
22-04-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Boala se numeste "enurezis nocturn", dar la 21 de ani nu mai vorbim despre o adolescenta. Este destul de tarziu pentru a initia un tratament, dar in nici un caz on line. Trebuie sa se adreseze unui medic urolog, nu unui ginecolog. S-ar putea sa fie ceva mai grav chiar decat enurezisul, poate chiar o malformatie de aparat urinar.
0
01-01-2009, ora 22:16
eu27
Nu este medic/terapeut
eu27
Iulina 4 scriemi in legatura cu boala verisoarei tale
0
26-08-2015, ora 13:20
ciuncanu
Nu este medic/terapeut
ciuncanu
nepoata mea are 14 anisi mai face pipi noaptea in pat.este fata fratelui meu si as interesa pentru ea va rog.unde trebuie sa merg cu ea si ce investigatii sa fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: