enurezis nocturn

09-09-2008
hemangiom hepatic
Nu este medic/terapeut
hemangiom hepatic
baietelul meu are 3 ani si 4 luni, am renuntat la pampers la 2 ani. Intre 2si 3 ani nu a urinat iciodata in somn. Dupa 3 ani se intampla in fiecare noapte, uneori chiar de 2 ori. Doarme fff profund, nu se trezeste nici dupa ce se uda. Consuma multe lichide pe tot parcursul zilei, chiar si inainte de a adormi.
Care sunt cauzele si ce este de facut.
Va multumesc.
4 comentarii
0
10-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
sa-l duceti la toaleta exact inainte de culcare!!si vedeti daca are ore fixe cand face in pat, asa il puteti trezi sa mai mearga o data peste noapte.
0
11-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
mare grija daca nu cumva exista un factor de stres pt puiutzul dumneavoastra.Eu am patit asa in al 2-lea an de gradinita, cu fetitza mea.A inceput sa refuze sa doarma acolo la pranz, eu am crezut ca e doar un moft, si dupa cateva zile a inceput sa faca pipi in pat noaptea.O perioada am tinut-o acasa si apoi am facut tot posibilul sa n-o mai las sa doarma acolo.Incercati sa aflati daca e ceva care sa-l deranjeze...si limitati-i putin consumul de lichide dupa ora 17.Sanatate multa!
0
28-09-2008, ora 00:00
roxana nita
Nu este medic/terapeut
roxana nita
am placerea sa va anunt ca de curand a intrat in Romania o metoda de tratare a enurezisului cu rezultate de 80%. metoda nu este nici medicala, nici psihoterapeutica ci doar pur educativa; se bazeaza pe invatarea conditionata si este folosita cu succes in America, Canada si Israel.
0
18-12-2009, ora 23:46
Natalia_Naty
Nu este medic/terapeut
Natalia_Naty
Am un baietel de un anisor, de la 3 saptamani de viata este extrem de agitat, toata noaptea se foieste, mai si geme. Am fost cu el la medici, mi-au zis ca nu are nimica si ca asta e natura lui. Mi-e frica sa nu fie ceva legat de nastere fiindca a fost cianozat, nu a plans imediat, avea cordonul omblical invartit. In urma cu o luna si ceva a inceput sa faca prin somn niste spasme ca niste tresariri simple sau clonice la picioare, fund apoi urca spre spate, maini si cateodata misca putin si capul. Atunci cand le face nu se incordeaza si nu isi scimba expresia fetei, doar la cele putin mai puternice tresare putin si isi schimba pozitia. Dar problema e ca aceste mioclonii persista aproape toata noaptea si parca totusi il deranjeaza. Am uitat sa va spun ca mi-a cazut de doua ori din pat si mi-e frica sa nu fie asta cauza. Va rog sa-mi spuneti daca ati patit asa ceva, pentruca sunt foarte ingrijorata.

Multumim mult. Va pup si toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: