Epilepsie sau nu??

02-09-2017
Criis
Nu este medic/terapeut
Criis
Buna ziua! Sunt o fata in varsta de 21 de ani si in urma unei crize nocturne tonico clonice am fost diagnosticata cu epilepsie. Aceasta criza s-a produs in urma cu trei saptamani in timp ce eram de doua luni jumatate sub tratament cu anticonceptionale Belara si cu supliment Procor T ce contine zinc, cupru etc. Mi s-a pus diagnosticul de epilepsie deoarece au iesit modificari foarte mici la EEG doar la stimuli luminosi. RMN-ul si CT-ul au iesit perfect, neexistand nicio leziune. Eu nu consum deloc alcool, cola, cafea, droguri, nu pierd nopti, nu am avut niciodata convulsii febrile sau lovituri mari la cap. Am intrebat care e totusi cauza si mi s-a spus ca este genetic dar din cate stiu eu cele genetice debuteaza in copilarie si se mostenesc de la cineva. In neamul meu nu exista nici urma de epilepsie nici macar acum 5 generatii. Mi s-a prescris Keppra dar nu l-am luat deoarece vreau sa mai merg si la alti medici. Am citit multe rele despre anticonceptionale si am citit niste studii conform carora estrogenul produce hiperexcitabilitate in neuroni. Vreau o parere sincera din partea dumneavoastra.. Credeti ca anticonceptionalele ar fi putut declansa electricitate mai mare la nivelul creierului si implicit o criza epileptica si dupa incetarea lor sa nu mai fac niciodata o criza avand in vedere ca nu am leziuni?
2 comentarii
0
20-07-2018, ora 14:30
DianaR.
Nu este medic/terapeut
DianaR.
Ar fi bine sa consulți mai mulți medici, nu cred ca e vb de Epilepsie. Acest diagnostic nu se pune atât de ușor și nu este neaparat genetic. Eu sunt diagnosticată cu Epilepsie din 2009 (la 26 de ani), cu toate ca nimeni din familie nu suferă sau n-au suferit de această afecțiune. Diagnosticul mi s-a pus în urma multor investigatii făcute în afara țării. In ciuda faptului că acest tratament trebuie sa-l fac toată viața eu ma simt foarte bine și ma consider perfect sănătoasă.
0
18-12-2020, ora 16:07
Epylepsy
Nu este medic/terapeut
Epylepsy
Epilepsia este genetic unele genuri de epilepsie nu de observă, unele genuri de epilepsie se declanșează din unele chestii ne somn, săritul peste masa, alcool, droguri, sau alte chestii in Romania nu exista doctori pregătiți sau buni nu exista aparate speciale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.