Erectie Moale/Incompleta | Forumul Medical ROmedic

Erectie Moale/Incompleta

19-02-2017
red94alert
Nu este medic/terapeut
red94alert
Buna ziua, am si eu o problema care ma deranjeaza in ultimul timp, o am de 3-4 zile. Penisul meu cand e in stare de erectie nu e la fel de tare cum ar trebuii sa fie, pana si lungimea nu e completa. Nu am probleme psihice/sexuale/boli si altele, s-a intamplat de curand chiar nu stiu care ar putea fi cauza. Am doar 22 de ani, recunosc in ultimele saptamani am stat treaz destul de mult.

Vreau doar sa stiu, se rezolva in timp aceasta problema de la sine, si daca da dupa cat timp aproximativ daca imi puteti spune va rog?
Am sa dorm regulat si am sa-mi fac o dieta, deasemenea si sport. Multumesc tuturor care vin cu sfaturi.
4 comentarii
2
19-02-2017, ora 19:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Întrucât problema e de curând, poate fi de natură psihologică. Cauzele psihologice pot fi stresul, anxietatea, depresia, oboseala.
Din altă categorie de factori ce pot declanșa probleme de erecție sunt stimulii negativi sexuali iar aceștia constau în anumite tensiuni, neconcordanțe sau neîntelegeri între parteneri - anumite resentimente, ostilități, inconveniente și simpla lipsă de interes sau stimulul sexual. Dacă persistă mergi la un psihosexolog.
Dacă știi că ai consumat anumite medicamente în această perioadă, sau ai anumite afecțiuni cronice, poți consulta și un medic, care îți poate recomanda anumite investigații, cum ar fi concentrația hormonilor masculini (androgeni) în sange sau alte cauze ce pot sta la baza afecțiunii.
0
19-02-2017, ora 19:51
red94alert
Nu este medic/terapeut
red94alert
Multumesc de raspuns.

Stiti cazuri similare, care au avut durata doar pe termen scurt?
2
19-02-2017, ora 20:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Știu cazuri care au avut diverse probleme emoțíonale, care s-au rezolvat după depistarea cauzei, prin psihoterapie, dar fiecare caz e unic, de-acea ți-am recomandat să mergi la medic și la psihosexolog. 3-4 zile nu-i motiv de îngrijorare, poate fi una din cauzele pe care ți le-am enumerat mai sus. Urmărește ce se întâmplă într-o perioadă de câteva săptămâni și dacă problema persistă mergi la medic și la psihosexolog. Oricum la vârsta ta orice problemă ar fi se rezolvă.
0
19-02-2017, ora 21:07
red94alert
Nu este medic/terapeut
red94alert
Multumesc apreciez ajutorul dumneavoastra.
O seara buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •