Erectie pierduta | Forumul Medical ROmedic

Erectie pierduta

14-01-2013
mihai.balasa
Nu este medic/terapeut
mihai.balasa
Buna seara, am 19 ani si ma confrunt cu o problema.La varsta de 14 ani am incercat sa imi incep viata sexuala, dar nu am reusit din cauza erectiei.In timpul preludiului aveam erectie puternica, dar cand puneam prezervativul se pierdea.Am incercat de 3 ori cu aceeasi partenera dupa care am renuntat.Dupa chestia asta nu am mai avut incredere, tot credeam ca se va intampla din nou, asta pana cand dupa 6 luni de zile a aparut o alta partenera cu care am incercat cu frica in san si fara prezervativ.Nu s-a mai intamplat sa imi pierd erectia dar a aparut o alta problema care este ejacularea precocee, am ejaculat dupa circa 1-2 minute, la al 2 - lea numar a tinut mai mult. Oricum de atunci am evitat sa mai fac sex si tin sa zic ca am avut multe ocazii, dar mi-a fost frica sa nu se intample iar.Acum nu mai rezist, am erectie si de la un sarut putin mai lung, iar si prietena mea isi doreste mult, problema e ca imi este teama sa nu se intample iar ce s-a intamplat atunci.Vreau sfaturi, nu vreau nimic altceva, este ceva serios nu o gluma.
Multumesc!
3 comentarii
0
15-01-2013, ora 17:16
mihai.balasa
Nu este medic/terapeut
mihai.balasa
Mi-a recomandat cineva TINCTURA DE BRANCA-URSULUI este buna, ma afecteaza cu ceva?Sau sa astept si o sa treaca singur cu timpul, nu imi este frica de EJECALUARE PRECOCEE, aia o sa treaca oricum, dar macar vreau sa penetrez sa nu imi pierd ERECTIA.
0
08-02-2013, ora 15:37
mihai.balasa
Nu este medic/terapeut
mihai.balasa
Ma ajuta cineva ?
0
12-02-2013, ora 12:09
nosnight
Nu este medic/terapeut
nosnight
Incearca sa te calmezi. Gandeste-te la sex ca la ceva normal. Cu totii am avut probleme la inceput. Cand incepe actul, pentru a te ajuta la inceput, gandeste-te la ceva ce faci in viata de zi cu zi, de exemplu, gadeste-te ca joci fotbal. Probabil esti o fire mai emotiva, te implici foarte mult emotional si este probabil ca asta sa duca la o ejaculare precoce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: