Erecție slaba | Forumul Medical ROmedic

Erecție slaba

23-10-2017
Valentin343
Nu este medic/terapeut
Valentin343
Salutare prieteni, am și eu o problema cu care, sper, sa ma ajutați. Am 20 de ani și pana acum am avut relații cu multe fete, însă fără contact sexual. Am avut o relație cu o fata acum un an și atunci am făcut o pentru prima data și totul a decurs normal, însă in timp plăcerea a scăzut și am ajuns la un moment dat sa am o erecție relativ ușoară însă ejaculam foarte rapid, nu mai vorbesc de 2 3 numere, căci asta nu se putea. Consider ca ar putea fi ceva psihologic deoarece reprezintă un complex de inferioritate mărimea penisului meu și faptul ca prietenii mei se lauda ca au parte de partide incendiare, in timp ce eu nu s capabil sa fac mare lucru. E totuși o vârsta la care ar trebui sa am activitate intensa. Acum ca am reușit cu facultatea și am scăpat de stres, pot spune ca M am liniștit. Revenind, M am despărțit de fata respectiva datorită neînțelegerilor și acum sunt cu o fata pe care nu de mult timp circa o săptămâna am reușit sa o dezvirginez nu au fost probleme, insa a durat din nou foarte puțin. Acum nu au fost probleme, caci și ea este la început, dar in viitor ma gândesc ca își va dori ceva mai mult. Menționez ca am fumat 4 ani de zile m am lăsat si acum mai cochetez cu ele in weeeknd și cu băutura destul de rar doar la petreceri dar nu sa am stări nasoale, in cantități mici. Pe de alta parte, ma masturbat destul de des când eram mai mic, însă acest lucru a dispărut, acum se întâmpla foarte rar de 3 4 ori pe luna maxim chiar si mai puțin. Ce mi as dori eu sa va întreb pe lângă întrebările aferente de mai sus, ce as putea face sa am parte de o durata mai mare in timpul actului sexual, și după sa revin iarăși la standarde după ce am ejaculat si dacă e ceva psihologic cum as putea trece peste ! Un psiholog, sunt consistent însă banii nu mi permit acest lucru ! Trebuie sa iau ceva medicamentație naturista ? Și asta sunt foarte curios !! Dar doar natural ! Am vorbit cu ea sa discutam despre aceasta problema sa i explic poate aceasta anxietate pe care o simt oarecum e motiv ! Aștept răspuns și va mulțumesc ! O seara faina
2 comentarii
1
23-10-2017, ora 10:47
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, cunoasteti citatul "nu stiu altii cum sunt dar eu...". El se aplica si in situatia dumneavoastra. Nu stim altii cum sunt si ce fac ei in dormitor, pentru ca acestea sunt de multe ori "povesti vanatoresti/pescaresti". Este important cum sunteti si cum functionati dumneavoastra ca barbat, de ce aveti nevoie pentru a va simti bine, relaxat, in siguranta...Acestea sunt cele trei conditii obligatorii pt ca un barbat sa functioneze corect si sanatos in dormitor. Orice emotie, teama, ingrijorare etc. afecteaza performanta sexuala, respectiv erectia si ejacularea. Rabdarea, atentia si timpul necesar acordat propriei persoane si partenerei, adica un preludiu suficient pt ca sa fiti relaxati si excitati, fara graba si teama, ajuta foarte mult.
Nu va mai luati dupa ce spun unii sau altii referitor la dimensiuni si performante. Vedeti ce va trebuie dumneavoastra si partenerei, discutati cu ea si situatia se va rezolva.
La vârsta aceasta nu sunt recomandate suplimente caci pot duce la dezvoltarea unei dependente fata de acestea.
Daca totusi situatia nu se rezolva mersul la sexolog este recomandat. Si nici aceste sedinte nu sunt atat de scumpe cum zice poporul, la care aplecati urechea (din nou) cam mult.
0
24-10-2017, ora 10:55
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul ejacularii precoce suplimentele naturale ajuta mai degraba prin efectul psihic, efectul placebo, decat prin alteceva.
Exista insa o medicatie specifica pentru ejacularea precoce, ce se combina de obicei cu sesiunile de psihosexologie.
Poate mai bine faci un efort financiar acum, la inceput de relatie, decat mai tarziu cand obstacolul ar putea fi mai dificil de depasit.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •