erectie slaba.

02-02-2008
alin22
Nu este medic/terapeut
alin22
totu a inceput acum 4 zile in timpul unui act sexual cu prietena am observat ca erectia mea dupa 5 min era slaba..p urma a 2 zi lafel iar azi...esec total.. de obicei doar cand ne sarutam aveam erectie iar acum cu mangaieri cu sex oral si degeaba nu am avut erectie..oare ce sa fie..nu mi sa mai intamplat..
7 comentarii
0
03-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
oboseala+hidratarea insuficienta.pot fi cauza.
Dormi bine 2 zile, consuma lichide (2-3L/zi)
si totul v fi normal !!!
0
03-02-2008, ora 00:00
alin22
Nu este medic/terapeut
alin22
ms sper sa dea rezultate daca nu o sa consult un medic...sincer sunt ingrozit de ce mi se intampla...probleme cu somnu am ca dorm 3-4 ore p noapte iar de mancat...1 data p zi la MC..sau alt fast food.. sa mai stau 3-4 zile si daca nu e nici unrezultat sa ma duc la medic..am observat ca atunci cand imi dau drumul era ff putin...
0
04-05-2009, ora 02:10
iaznobiahim
Nu este medic/terapeut
iaznobiahim
problema mea e asemanatoare cu ce a lui alin22. am cunoscut recent o fata care din punct de vedere fizic (cel putin) indeplineste "cerintele" mele. pe scurt, doar ma uit la ea si am erectie. problema a intervenit cand trebuia sa inceapa actul sexual. s-a remediat, dar provizoriu. intalniri au fost mai multe dar a trebit sa ma "rog" de "prietenul meu" sa-si faca treaba. de obicei e suficienta o adiere mai puternica de vant :D pt a fi "apt" dar acum...nu stiu ce s-a intamplat. ma sperie gandul ca as putea avea disfunctii de la varsta asta! am vazut cum ca oboseala ar fi un factor important care contribuie la problemele noastre (eu si alin 22 cel putin). m-as bucura sa fie doar atat. banuiesc ca si stresul are o influenta considerabila. in mare, ar trebui sa-mi fac probleme? sau e ceva...trecator? situatia in care am fost pus a fost de toata jena, cu toate ca dra respectiva pare sa fi inteles... va multumesc anticipat pt orice raspuns, sfat primit!
0
10-05-2011, ora 18:17
Tristul
Nu este medic/terapeut
Tristul
Salut..am si eu o problema destul de grava zic eu...de vreo doua saptamani numai sunt capabil sa am o erectie puternica..mentionez faptul ca totul s-a intamplat brusc..purs si simplu din senin..pana acum cateva zile nu mai avem erectie nici de dimineata..ma trezeam in fiecare dimineata cu gandul la asta..acum de vreo 2 zile am inceput sa am erectie dimineata insa una foarte slaba..dar exista..as dori foarte mult sa ma ajutati sa imi spuneti care e cauza..:((..trebuie sa recunosc ca in ultimii doi ani am cam abuzat de masturbare..probabil ma masturbam zilnic..poate si de mai multe ori pe zi insa niciodata nu am intampinat o astfel de problema..sa am erectie slaba..Azi de expl a venit prietena mea pe la mine..tin sa mentionez ca e virgina..suntem de 10 luni impreuna si acum a fost pentru prima data cand a vrut sa facem sex..si surpriza..nu am fost capabil..obtineam erectie dar slaba..nu indeajuns pentru a o penetra...sunt disperat nush2 ce sa mai fac..trebuie sa mai recunosc totusi ca ieri si alaltaieri m-am masturbat am ejaculat de fiecare data insa erectia a fost slaba sau nu a existat...mentionez ca nici materialele erotice sau pornografice numai reusesc sa imi dea erectie..Va rog mult sa ma ajutati..din ce cauza mi se intampla toate astea?si care ar fi rezolvarea..VA ROG!
Ps:AM 19 ani.
1
11-02-2015, ora 09:45
paungeorge
Nu este medic/terapeut
paungeorge
Daca e disfunctie erectila e greu sa se vindece, dar daca e doar o problema de erectie se poate ameliora cu diverse suplimente. Astea au in componenta ingredienti care ajuta. Eu am luat intr-o perioada Pornpropills si mi-a fost mai bine.
Un lucru e sigur: daca iti mentii sanatatea corpului ai si o sanatate sexuala buna.
0
22-11-2016, ora 13:19
georggyka
Nu este medic/terapeut
georggyka
In primul rand trebuie sa avem grija cu sanatatea corpului pe ansamblu. Un corp sanatos va ajuta si la o viata sexuala mai buna!
0
14-02-2017, ora 10:22
cosmande
Nu este medic/terapeut
cosmande
Paun in cat timp ai observat primele rezultate dupa ce ai facut cura cu produsul acela? Ai mai luat si altceva pe langa ca si acest aspect e foarte important atunci cand vine vorna de cresterea performantelor sexuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: