Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

20-10-2015
Keops29
Nu este medic/terapeut
Keops29
Buna ziua!
Ma numesc Mihai, iar de ceva timp ma confrunt cu o problema.Mai exact, la al 2 lea numar de dragoste erectia mea dispare incet incet.Mi s-a intamplat de 3x, nu pot sa spun ca la rand, dar s-a intamplat, fapt care ma pune putin pe ganduri.Primul act este normal, la al 2 lea 'moare'.Dupa ce ma linistesc putin, mai facem un preludiu, iar erectia isi revine.Am ales sa nu ma duc la un doctor inca deoarece logica mea imi spune ca nu am nicio problema, logica bazata pe ideea ca daca ar fi fost ceva neinregula nu as fi putut avea relatii sexuale cu prietena mea.Am cautat putin pe internet ce factori ar putea deterina acest lucru si am gasit printre altele lipsa de odihna, alimentatia nepotrivita, stresul s.a.m.d.. Intrebarea mea pt dvs este: Poate fi una din aceste cauze motivul disparitiei erectiei ? Daca da, ce imi recomandati ?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
20-10-2015, ora 12:50
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua Mihai.
La factorii care influenteaza erectia mentionati mai adaug: varsta, greutatea, lipsa conditiei fizice, consumul unor alimente/bauturi/substante/medicamente, unele conditii medicale (boli). Mai exista insa si un alt aspect, pe care multi barbati nu il inteleg si nu-l accepta: exista unii barbati care pun totul in primul act sexual, astfel incat nu si-l mai doresc sau nu-l mai pot sustine pe al doilea. In fond este vorba de calitate, nu de cantitate. Nu este obligatoriu/necesar ca de fiecare data cand faci sex sa incerci de mai multe ori. Pe de alta parte nu stiu care este parerea partenerei tale fata de acest lucru, daca si ea isi mai doreste sau daca ii este de ajuns odata.
Daca totusi problema persista iti recomand sa vorbesti cu un sexolog.

Valentin PESCARU
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: