Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

28-01-2017
Pedro25
Nu este medic/terapeut
Pedro25
Am încercat exercițiile jelquing și am exagerat.am pus o presiune mai mare pe penis.am făcut sex după câteva ore erectia a fost buna însă a doua zi am simțit mai slaba ba chiar deloc și fără chef.acum e a 3 a zi și simt ca nu sunt bun de nimic.pe penis nu sunt vizibile urme de vânătăi și nu am dureri nici când urinez.singura chestie e ca nu mai am același apetit sexual.e posibil sa fie o traumă ușoară de care depinde timpul de recuperare.mă afectează și psihic și din ce am citit ăsta nu e bine va Mulțumesc.ajutați. Mă cu un sfat.
2 comentarii
0
31-01-2017, ora 06:56
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Nu o sa te ajut prea mult. Nu mai da atata importanta penisului tau. Relaxeaza-te si singurele lui exercitii sa fie sexuale. Il poti rani iremediabil. Ai putea sa vezi un medic urolog.
Rusinea trebuie invinsa de teama unei disfunctii erectile.
0
03-04-2017, ora 14:51
ontem
Nu este medic/terapeut
ontem
De cele mai multe ori problema porneste pe fond psihologic. O problema de natura erectila se poate instala si din cauze psihologice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •