erectie slaba si prezervativ cazut

25-01-2018
Memez1593
Nu este medic/terapeut
Memez1593
Salut tututor! Sunt nou pe forum si vin cu o problema.
Ieri am făcut sex pentru prima data. Si iubita mea a fost virgina când am făcut asta. Amândoi avem 16 ani, nu stiu daca contează mult asta.
Deci, de la inceput a fost nasol pentru ca penisul meu nu era in erectie completa. Arata ca si cum ar fi dar nu era tare ca de obicei. Oricum la inceput a durut-o tare si i-a curs sânge apoi cică nu prea a mai simțit mare chestie. In timpul actului sexual primul prezervativ mi-a alunecat când am vrut sa o scot. Nu am ejaculat in el sau ceva, jumate era afara si jumate înăuntru. In el m-am uitat si se afla doar lubrifiantul acela ce se afla in prezervativ sau putin lichid preejaculator. Dupa am schimbat prezervativul si am continuat. Pe tot parcursul partidei penisul meu nu a fost in erectie completa. Am umplut cu putina apa prezervativul de a alunecat ca sa vad daca a avut vreo gaura.
Tot ce vreau sa stiu este daca este vreo sansa ca ea sa rămână însărcinată si de ce nu era in erecție completa penisul. Eu ma gândesc ca de la emotii.
Cu iubita mea am vorbit si părea cam dezamagita de cum s-a întâmplat totul pentru ca stiu ca nu i-a plăcut prea mult, asta din cauza ca a fost virgina cel mai probabil dar nici nu a fost penisul in erecție completa si nu cred ca a simțit multa plăcere asa.
4 comentarii
1
25-01-2018, ora 12:38
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna,

Legat de erectia slaba, foarte probabil ca emotiile si-au spus cuvantul. Este oarecum normal sa aveti un oarecare trac ( teama, anxietate, nervozitate) tinand cont ca este prima experienta pentru amandoi, cu timpul va veti destinde si va fi din ce in ce mai bine. Incercati sa va relaxati, sa creati momente frumoase inainte de a avea actul sexual, sa existe un preludiu pentru amandoi si sa va focusati pe senzatii, pe placere ( fara asteptari sau performante ). Cu rabdare si conectare sufleteasca, si cu o comunicare sincera, totul va fi frumos. Legat de o posibila sarcina, trebuie sa verificati daca iubita ta era in perioada de fertilitate ( aici calculul este oarecum particularizat in functie de perioada de ciclu menstrual la care ii vine, dar oricum, ca si interval maxim fiind din ziua a 9 a a inceperii ultimei menstruatii si pana in ziua a 20 a), iar pentru siguranta, puteti face un test de sarcina conform cu recomandarea din prospect ( caci o sarcina nu se vede imediat la testare ). Si daca mai aveti nevoie de informatii, intrebati pe forum, asa cum ati procedat si acum.

Toate cele bune si curaj, ca va fi frumos!
0
25-01-2018, ora 14:43
Memez1593
Nu este medic/terapeut
Memez1593
Multumesc mult! Dar ca probabilitate iubita mea are vreo sansa sa rămână? Vreau sa zic ca nu am ejaculat in ea. Primul prezervativ folosit doar a căzut când am vrut sa ma retrag pentru a schimba pozitia, si mai mult era iesit afara decât înăuntrul ei. Cu al doilea nu am avut probleme, nu a mai cazut sau chestii de genul.
1
25-01-2018, ora 16:19
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Din ceea ce povestiti, sansele par a fi mici, insa nu va poate spune nimeni cu certitudine ca nu va fi o sarcina, in ideea ca lichidul seminal contine spermatozoizi si de aici si posibilitatea de sarcina.
0
25-01-2018, ora 17:45
Memez1593
Nu este medic/terapeut
Memez1593
Va mulțumesc mult! Prezervativul ce a alunecat oricum era intreg si era doar putin ramas înăuntru, deci lichinul nu ar fi avut cum sa se scurgă in ea prin vreun mod pentru ca nu era nici spart
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: