erectie slaba uneori si ejaculare prematura | Forumul Medical ROmedic

erectie slaba uneori si ejaculare prematura

19-09-2006
steaua86
Nu este medic/terapeut
steaua86
sunt derutat fiindca de obicei am erectii normale...mai "puternice", mai slabe... problema e ca atunci cand sunt cu prietena mea... am erectie dar trece repede...inainte de actul in sine. in timpul preludiului elimin si o substanta preejaculativa (imi scapa numele)... ar putea asta sa fie problema ? ma indoiesc totusi... dar stiu ca atunci cand am erectii f puternice nu elimin acea substanta si de aceea am facut legatura. de asemenea, in timpul actului...de obicei in semi erectie, inca de la inceput simt nevoie sa ejaculez, sunt deosebit de excitat... am 17 ani, am avut putine contacte sexuale. medicul este exclus, cel putin pt varsta asta... am citit ceva pe internet.. de libidou ?
multumesc
3 comentarii
0
20-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Avind in vedere virsta, precum si putina experienta sexuala, ceea ce ti se intimpla este firesc. Faptul ca esti si extrem de excitat(lucru iar foarte firesc la virsta ta) face sa apara si problema ejacularii premature. Cu timpul, capatind experienta, vei vedea ca vei reusi sa controlezi ejacularea. Pina atunci, nu te concentra excesiv asupra acestei probleme, ca sa nu iti induci singur stres si anxietate, care iti vor mari problemele
0
28-11-2016, ora 11:00
coandaraul
Nu este medic/terapeut
coandaraul
Problemele de potenta apar si din cauze psihologice, de la stres, de la sedentarism. Schimbarea stilului de viata de multe ori functioneaza mai bine decat orice cura!
0
06-07-2017, ora 13:05
kamme
Nu este medic/terapeut
kamme
Pentru potenta slaba poti sa incerci sa faci o cura cu ceva suplimente cu vitamine poate ajuta. Gasesti pe net foarte multe astfel de produse facute din plante care tocmai de asta sunt facute. Chiar si asa trebuie sa avem grija la eventualele efecte adverse ce pot surveni in urma folosirii de astfel de produse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›ii pentru disfuncÈ›ia erectilă
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  • ErecÈ›ia slabă - evaluare, diagnostic, cauze, simptome, tratament È™i remedii eficiente
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •