Erectii dese si un apetit sexual foarte ridicat :)

17-10-2016
dragos s
Nu este medic/terapeut
dragos s
Buna, de ceva vreme ma confrunt cu un apetit foarte sexual foarte ridicat, as putea avea contact sexual zi si noapte ceea ce ma ingrijoreaza e ca dupa fiecare ejaculare nu am o problema in a continua fara a face pauza si in timpul zilei ma confrunt cu erectii neasteptate fara a avea un motiv sau ceva ce sa declanseze aceasta erectie. Lucrez intr-un mediu in care tot timpul sunt la cravata, in concluzie sunt in constum tot timpul si problema este foarte vizibila atat pe mine cat si pe cei care ii am in subordine ceea ce este jenant pt mine. Ce ma sfatuiti ? Multumesc anticipat
7 comentarii
1
17-10-2016, ora 17:05
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Iata cateva directii de abordare a situatiei:
- exista o schimbare importanta in ultima vreme in stilul de viata? (hrana, miscare, alte activitati)?
- luati vreun tratament/substanta de vreun fel: chiar daca sunt plante, ceaiuri, alte "substante" etc.?
- ce inseamna sexul pentru Dumneavoastra? (in ceea ce priveste viata Dumneavoastra)?
0
17-10-2016, ora 20:22
dragos s
Nu este medic/terapeut
dragos s
-pai am renuntat de vreo luna/doua la un viciu si anume am renuntat de a mai consuma coca-cola pe care il consumam inainte in cantitati industriale pot spune undeva la 5 litrii/zi
-tratament sau alt fel de substante nu am luat in ultima perioada doar ceaiul negru cu lapte pe care il consum aproape zilnic in loc de cafea
1
17-10-2016, ora 21:10
Psiholog Andreea Chifu
Psihologie, Bucuresti, lg.pta.Constitutiei
Psiholog Andreea Chifu
Puteti incerca si un consult medical pentru a avea cat mai multe informatii. Doctorul de familie va va indruma catre specializarile corecte pentru teste hormonale, de tiroida, etc. Este bine sa incercati sa obtineti cat mai multe informatii si de ordin fizic si psihologic ;)

Mult succes!
0
17-10-2016, ora 22:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Si raspunsul la ultima intrebare?
0
18-10-2016, ora 01:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Consumul excesiv de coca-cola este echivalent cu drogarea. Abuzul de aceasta bautura/substanta a produs o supra stimulare a sistemului nervos, care a pierdut controlul unor functii, cum ar fi erectia. In plan neurofiziologic aceasta inseamna un dezechilibru al neurotransmitatorilor. Din pacate continuati sa faceti asta consumand ceai negru.
Va recomand un set de analize, care sa includa dozarea hormonala, pe cat posibil si a neurotransmitatorilor, control cardiologic. Doar asa se poate stabili ce este de facut in continuare.
Nu ati experimentat niciodata ritm cardiac mare si/sau neregulat, insomnii, agitatie, nervozitate etc. in perioada in care consumati coca cola?
0
18-10-2016, ora 15:43
Psiholog Andreea Chifu
Psihologie, Bucuresti, lg.pta.Constitutiei
Psiholog Andreea Chifu
Ceaiul negru ar putea sa va deregleze si el tensiunea consumat in cantitati crescute. Chiar si o cana pe zi este puternic pentru unii. Incercati sa inlocuiti si noul obicei cu ceaiul negru cu ceai verde. Si acesta contine cofeina, insa in cantitate mai mica si ar putea sa va aduca la un nivel mai sanatos. Si nu abuzati nici de acesta. 2-3 cani pe zi si alternati cu consumul apei.
Este posibil sa simtiti foarte mult nevoia de cofeina si stimulente deoarece v-ati lasat si sa aveti mai multe tipuri de dezechilibre biochimice momentan, chiar mici simptome de tip sevraj.

Continui sa recomand un consult medical drept cea mai eficienta masura momentan. Mult succes!
0
25-10-2016, ora 12:52
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Consultati cat de curand un medic urolog, de preferat cu specializarea sexologie, pentru a vedea ce anume sta la baza erectiilor dvs involuntare. Erectiile "neasteptate, fara motiv" sugereaza un posibil priapism, ce necesita investigatii medicale.

Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •