eructatii si eliminare gaze chiar daca tin regim alimentar

01-09-2008
troia
Nu este medic/terapeut
troia
De trei luni prezint tulburari digestive. Acestea s-au accentuat in ultimele doua saptamani. Indiferent ce mananc, la 5 minute dupa masa apar eructatii. Pe perioada noptii ma trezesc cu senzatie usoara de teama care dispare aproape imediat ce elimin gazele. In ultimul timp a aparut o durere difuza pe partea dreapta in zona ombilicului. Tot atunci elimin gaze si rectal. Prezint si o durere in partea de sus spate. Am observat ca elimin gazele usor daca fac miscare sau daca dorm pe spate usor ridicata pe perna. Din cauza acestor stari repetate simt uneori o jena in capul pieptului. Precizez ca in urma cu doua luni am facut o ecografie abdominala unde s-a observat un ficat usor gras si un fibrom de dimensiuni foarte mici.
Va rog frumos daca s-a confruntat cineva cu aceasta situatie sa ma ajutati cu un raspuns.
Va mutumesc anticipat.
3 comentarii
0
17-09-2008, ora 00:00
troia
Nu este medic/terapeut
troia
Intre timp mi-am mai facut investigatii. Am repetat ecografia abdominala unde mi s-a gasit noroi biliar si mi s-a prescris tratament cu ursofalk. Urmez tratamentul de 2 saptamani dar starile descrise mai sus nu dispar. M-a consultat si un chirurg ca sa elimin gandul ca ar fi apendicele. Ieri am facut si endoscopie esogastroduodenala. Totul e OK. Astept rezultatul pentru helibobacter pilory. Daca iese negativ nu stiu ce trebuie sa mai fac. O tulburare tiroidiana ar putea sa-mi dea aceste stari? Am noduli pe tiroida si astept rezultatele unor dozaje hormonale. Tulburarile par sa fie de natura digestiva.
0
13-08-2010, ora 15:23
rafos
Nu este medic/terapeut
rafos
Buna! Poti sa imi spui cumva daca ai reusit sa scapi de starile alea?Multumesc
0
13-08-2010, ora 20:20
troia
Nu este medic/terapeut
troia
buna! Eructatiile au disparut sau mai bine zis le am foarte rar, nu mai constituie o problema. Acum sunt convinsa ca au fost de la colecistul lenes. Intre timp am invatat ce alimente imi fac rau. Sunt dati cand nu le evit deoarece sunt gurmanda si pofticioasa. Dar nu exagerez cu consumul acestora. Starile de rau s-au ameliorat dupa ce am luat timp de 2 luni tratament contra colesterolului ridicat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Problemele de digestie (tulburările gastrointestinale)
  •