eruptie canin | Forumul Medical ROmedic

eruptie canin

04-02-2011
sava67
Nu este medic/terapeut
sava67
fiica mea are 15 ani. caninul superior stanga nu a erupt. la o radiografie din 2009 caninul era situat deasupra radacinii incisivului lateral. in iunie 2010 era coborat pe directia buna, foarte aproape sa erupa. este drept, nu prea are loc la dispozitie, aproximativ jumatate din latimea celuilalt canin. mentionez ca dentitia de lapte a aparut in jurul varstei de 1, 5 ani iar cea definitiva tot cu intarziere s-a desfasurat. sa mai astept ? ce ma sfatuiti?
1 comentarii
0
05-02-2011, ora 08:02
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
este un caz clasic de tratament chirurgical si ortodontic. Pentru a ajunge pe arcada, dintele trebuie ajutat. Acest lucru, dupa parerea mea, trebuie facut acum, ptr ca din cate ati spus nu este loc si mi-e tare greu sa cred ca o sa mai erupa si, chiar daca o sa se intample acest lucru, o sa iasa in pozitie anormala, in fata celorlalti dinti probabil cu un efect inestetic major. Totusi...cel mai bun sfat vi se poate da la un consult in cabinetul de specialitate. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: