Escapelle

07-05-2018
Ariana Damir
Nu este medic/terapeut
Ariana Damir
Salut, deci am astfel de intrebare.
Ultima menstruatia am avut-o pe 23 martie undeva pe data de 9 aprilie am avut contactul sexual si am luat un contraceptiv de urgenta "Escapelle" dupa care urma sa mi sa se inceapa menstruatia undeva pe data de 16 aprilie insa asta nu s-a intimplat dar am avut o mica eliminare de singe. Insa am toate simptomele ca la menstruatia, ma dor sinii, sunt mai tari si sunt destul de nervoasa.Spuneti-mi va rog e posibil sa fiu insarcinata chiar daca am avut eliminarea ceea de singe?
2 comentarii
0
07-05-2018, ora 22:08
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna,
Un test de sarcina te va lamuri...
0
08-05-2018, ora 10:19
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pastila Escapelle acționează în 95% din cazuri, dacă timpul de administrare recomandat nu este depăşit, iar eficiența ei poate fi afectată de utilizarea altor medicamente.
Deci șansele de a fi însărcinată sunt mici dacă ai luat-o conform prospectului, dar orice este posibil. De aceea, ca și colega mea îți recomand un test de sarcină. E simplu, se face rapid și scapi de emoții.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici