este bts sau nu este bts?

08-10-2008
gabbro
Nu este medic/terapeut
gabbro
in urma cu cateva saptamani am avut o experienta sexuala ocazionala care in nici un caz nu ma caracterizeaza: mi s-a facut felatie neprotejat, apoi am facut sex normal protejat. Ulterior am aflat ca tipa duce o viata care sa-mi dea toate motivele sa fiu ingrijorat (prietenii mi-au zis ca ar face-o cu oricine pe bani) si acum sunt nu ingrijorat, ci DISPERAT. Care este probabilitatea ca in conditiile mentionate sa fiu contactat o bts/hiv? (in cateva luni pana voi avea un raspuns concret cred ca o sa ma usuc din picioare de ingrijorare si nopti nedormite). Mentionez ca in aceasta perioada nu am avut simptome de gripa, organul meu genital nu prezinta modificari sau scurgeri vizibile insa, desi sunt un tip extrem de ingrijit, a aparut un miros genital urat si puternic, in conditiile spalarii chiar intensificate (atat dimineata cat si seara), intr-o ora deja s-a reistalat si parca o usoara senzatie de mancarime (zic usoara in sensul ca nu e intensa, la serviciu de exemplu ma iau cu munca si nici nu stiu de ea ci doar asa vag seara cand stau la tv). Va rog ajutor, va rog un raspuns
3 comentarii
0
08-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
A naibii disperare, cum apare ea intotdeauna DUPA ce faci tampenia!Nu te supara, dar altfel nu pot sa spun faptei pe care ai facut-o!Sa te fac sa te simti mai bn?Daca a avut o leziune prin gura(la limba, gingii, etc) esti bun de facut analize de hiv.Cred ca n-o sa va inteleg pe voi, cei care faceti sex neprotejat cu o pers pe care n-o cunosti nici intr-o mie de ani!
0
08-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
se poate lua ceva clar... du-te şi fă analize de orice fel
0
08-10-2008, ora 00:00
gabbro
Nu este medic/terapeut
gabbro
morena nu mai imi fa morala ca sunt disperat cu siguranta asa tampenie nu mai fac, morala am tras-o singur. acum am nevoie de raspunsuri pana imi fac niste analize in termen relevant: exista riscuri nu? cat sunt de mari? ce imi zici de miros?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  •