Este bun anticonceptionalul Artiza?

08-04-2011
Pati04
Nu este medic/terapeut
Pati04
Buna! Iau anticonceptionalele Artizia pt prima data de la data de 1 aprilie.Am citit foarte multe subiecte despre fel si fel de anticonceptionale, numai despre artizia nu am gasit nimic.Intrebarea mea este : Sunt niste ac sigure?Nu vreau sa ma trezesc cu surprize!:( Si mai am inca doua intrebari: Au efecte negative asupra mea medicamentele ca : nurofen, algozone, paracetamol, aspirina si algocalmin?Si ultima intrebare: Avand in vedere ca sunt la prima folie de ac, dupa cat timp pot face sex neprotejat?Astept raspunsuri sigure...multumesc.
2 comentarii
0
09-04-2011, ora 10:29
Pati04
Nu este medic/terapeut
Pati04
Imi raspunde cineva?! :(
0
09-04-2011, ora 20:56
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
si eu folosesc artizia..ce pot sa zic despre ele..mai am 2 pastile din prima folie..de peste tot unde am citit se spune ca ar trebui sa fii protejata inca de la primele pastilute daca le iei cum trebuie, insa cand mi-au fost recomnadate de doctorita ea mi-a spus ca abia de la a doua folie poti fi suta la suta sigura ca sunt protejata..probabil mi-a zis asta pentru ca se gandea ca poate corpul se obisnuieste mai greu cu ac..insa eu tind sa cred ca atat timp cat nu ai avut efecte secundare de la ele ar trebui sa isi faca efectul..cred ca nu interactioneaza cu medicamentele respective..ar trebui sa specifice pe prospect..si la partea cu siguranta, cred ca sunt la fel de sigure ca orice alt tip de anticoceptionale..:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •