este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns

15-02-2009
Blanche
Nu este medic/terapeut
Blanche
speriata fiind...am luat postinor cam in a 7a zi dupa ce mi-a trecut ciclul (stiu ca a fost probabil o prostie).tot timpul m-am protejat (prezervativ) pe care l-am controlat foarte bine dupa actul sexual ca sa ne asiguram ca nu cumva s-a spart. totusi...a trecut o luna de la sangerarea de dupa postinor si nimic.mentionez ca sangerarea a fost abundenta...arata ca un ciclu normal...sunt foarte speriata sa nu cumva sa se fi intamplat ceva..
in seara asta am observat un fel de spotting...poate exista spotting inaintea menstruatiei?
imi este foarte frica sa nu cumva sa fiu insarcinata...desi sansele ca acest lucru sa se fi intamplat sunt infime...
as dori si parerea unui doctor cat mai curand posibil..
va multumesc
3 comentarii
0
16-02-2009, ora 10:10
gina.stoica
Nu este medic/terapeut
gina.stoica
Buna!
Eu nu as vrea sa te sperii dar iti pot spune din experienta proprie urmatoarea intamplare :
am luat postinor la mai putin de 12 ore de la un contact sexual neprotejat (prma pastila) si pe cea de-a doua asa cum trebuia la 24 de ore, deci totul s-a intamplat in mai putin de 72 de ore cum spun ei ca poti lua chiar prima doza. si totusi am ramas insarcinata. explicatia medicului ?... in prima faza cand am fost la control, parca simtind ca ceva se intampla, mi-a spus "nu se poate, poate este o sarcina mai mare si nu ti-ai dat tu seama..." dupa cusult? da este o sarcina mica de 5 saptamani si se mai intampla ca in medicament sa nu fie exact dozele corespunzatoare.
tu stii cel mai bine ce simti si cum se punea problema in cazul tau, dar poate ar fi mai bine sa mergi la medic sa fii sigura pentru ca eu nu mai pot avea incredere dupa ce am avut un singur contact "neprotejat" si totusi...

sanatate si sa ti se intample doar ce iti doresti
0
16-02-2009, ora 10:52
Blanche
Nu este medic/terapeut
Blanche
postinorul l-am luat mai mult dintr-o prostie.adica atunci nu era cazul...dar din lipsa de informatii si speriata fiind, l-am luat...se poate ca intarzierea si spottingul sa se intample din cauza asta?
0
17-02-2009, ora 08:12
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Nu cred ca era cazul sa iei Postinor, dar stai linistita ca administr. lui produce dereglari hormonale, iar spottingul este tot de la el. Asteapta sa iti vina menstra si incearca sa mergi la medic pt un examen si sa iti prescrie niste anticonc. in functie de varsta, de kg, etc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •