Este epilepsie?

04-02-2010
crinul2002
Nu este medic/terapeut
crinul2002
Buna ziua.
Acum 7 ani am fost diagnosticata cu epilepsie. Am fost trimisa la neurologie de o cunostinta deoarece am facut nenumarate analize si toate au iesit bine. Am inceput sa-mi fac analize datorita durerilor de cap, a irascibilitatii si datorita faptului ca de multe ori imi tremurau mainile sau picioarele. Mentionez ca am lesinat de 2 ori in decursul vietii dar sau intamplat in perioada cand nu mancam, luam pastile de slabit si in aglomeratie foarte mare (in biserica de sarbatori )asa ca nu stiu sigur daca au vreo legatura. Criza grand-mal nu am facut niciodata cu toate ca de fiecare data cand merg la control sunt intrebata cand am facut ultima criza iar cand zic ca nu am facut sunt privita cu neincredere.
Mie mi s-a pus diagnosticul doar pe baza EEG si as dori sa stiu daca poti avea epilepsie fara sa faci crize grand-mal si daca diagnosticul se poate pune doar pe baza EEG (mentionez ca in ultima vreme mi-au zis doi doctori ca ei nu cred ca ar fi epilepsie, dar acestia au alta specialitate).
2 comentarii
0
04-02-2010, ora 17:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pe langa faptul ca epilepsia are f. multe fatete, neexistand ceva standard pe care sa fie la toti la fel, medicina da extrem de multe diagnoze gresite si nu rar oamenii se mai vindeca si de la sine intre timp.
In plus exista anumite intoxicatii (cu cupru saualte toxine, din cauza la constipatie cronica)
sau depuneri de substante pe creier (de calciu de ex.) care pot da o perioada de timp astfel de simptome si care pot fi interpretate la momentul acela de un medic ca fiind epilepsie clasica.

Dar fiindca medicina nu stie nimic despre cauza adevarata bolilor (nici macar cauza la epilepsia clasica nu este cunoscuta si numai banuita gresit) si nici nu se gandeste cineva ca poate corpul se vindeca intre timp este firesc ce se intampla.
Asa ca odata primit stampila de epilepsie de un medic greu se va sterge din capul acestuia.
Si nici nu-i de ci de mirare cum se uita la dvoastra. Dar faptul ca 3 doctori spun lucruri diferite trebuie
sa va puna pe gabduri daca are vreunul din ei drepatate.
Nu aveti epilepsie si nici nu ati avut (epilepsia adevarata este cauzata de fapt de posedare) in nici un caz si puteti sta linistita. Stergeti cu buretele din memorie tot ce vi s-a intamplat cat si gandul ca ati avut vreodata epilepsie si in caz ca se mai intampla ceva vreodata mergeti la un medic homeopat BUN si care face homeopatia clasica si care poate vindeca usor astfel de probleme care apar si care par sa fie epilespie dar nu sunt. Dar daca doctorii nu invata asa ceva la scoala de unde sa stie si iei sarmanii de ei ?

Aici in forum a fost de curand o mama cu o fetita care voia sa-si vanda un organ ca sa aiba bani sa-si trateze fetita de o "epilepsie incurabila" in strainatate, "epilepsie" care a fost cauzata de fapt de o constipatie cronica produsa de medicamentele groaznice date chiar de doctori pt. alte boli mai inainte. Mama a vindecat fetita de constipatie si au disparut toate problemele "incurabilel" ca prin farmec.
0
09-02-2010, ora 12:20
ggabyp
Nu este medic/terapeut
ggabyp
buna ziua am o fetita de 10 ani si de curind am avut cu ea o problema sa zic asa.acum doua luni a avut niste crize sau ceva de genul (nici nu stiu cum sa le spun)am fost cu ea la doctor neurolog iam facut EEG de 2 ori si nu ia iesit nimic modificari totul e ok.dupa vizita la neurolog mia fost prescris depakine crono300 dupa circa dupa 10 zile de luat depakine nu a mai avut nici o criza.acum dupa aproape 2 luni ii mai dau depakine inca dar dupa mine zic ca nui mai vad rostul.as dori o informatie sau un sfatdaca sai mai dau sau nu si la efectele primare si cele secundare sau sa mai merg si la alt specialist. va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 aplicații de smartphone pentru epilepsie
  • Un grup de celule din hipocamp asociate cu comoțiile și pierderile de memorie
  • O nouă terapie pentru managementul crizelor convulsive?
  • Cum afectează Neurontin și Lyrica sinapsele creierului?
  • Opto-vTrap: un nou instrument dezvoltat de cercetători, ce ar putea fi utilizat în viitor pentru tratamentul epilepsiei
  • O peptidă protejează neuronii atât împotriva bolii Alzheimer, cât și a epilepsiei
  •