Este gravida?

17-04-2017
andreibusuioc
Nu este medic/terapeut
andreibusuioc
Buna ziua/seara, stimabili utilizatori ai acestui forum. Va deranjez cu o intrebare de o importanta colosala. Eu si cu iubita mea am facut sex. Penetrare nu pana la capat, adica nu am introdus-o pe toata si o scoteam dupa 2-3 penetrari. Este virgina, nu am dezvirginat-o, nu a curs pic de sange, m-am retras si am ejaculat afara. Tin sa mentionez ca sunt fumator. Ea este in perioada mai putin fertila, in 5 zile trebuie sa ii vina menstruatia. Mai ejaculasem cu 12 ore inainte. Care sunt sansele sa ramana gravida?
2 comentarii
3
18-04-2017, ora 11:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua dl "pompier". Inteleg ca nu v-ati protejat "furtunul" in timpul "actiunii". In acestea conditii, avand in vedere ca prin furtun se scurge un lichid care contine "pestisori" inainte de ejaculare, si fara legatura cu aceasta sau cu alte ejaculari anterioare, exista un risc de sarcina. In conditiile descrise riscul este mic dar exista.
Dezvirginarea nu presupune intotdeauna si sangerare. Prietena Dumneavoastra nu mai este virgina. Virginitatea nu are legatura doar cu ruperea himenului ci si cu ideea de a face sex in sine.

Mi-a placut treaba cu "mentionez ca sunt fumator". Daca nu fumati ceva in timpul actului sexual si era pericol de incendiu este irelevant pentru subiect.

Apreciez simtul umorului dar va recomand sa nu tratati si viata sexuala (respectiv sanatatea) Dumneavoastra si a partenerei in gluma, caci ar putea aparea situatii.amare.
0
18-04-2017, ora 16:13
andreibusuioc
Nu este medic/terapeut
andreibusuioc
Va mulțumim din suflet pentru răspuns. Ne-am mai liniștit. O zi bună!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •