Este nevoie de reinterventie chirurgicala?

11-04-2010
polyana
Nu este medic/terapeut
polyana
Pe scurt, din toamna anului 2009 am inceput sa am dureri in bratul drept, debutul fiind cu un torticolis dupa o raceala. Pe parcursul timpului durerea in bratul drept s-a accentuat si n-a cedat la nici un fel de tratament antinflamator si nici la fiziioterapie.(In toata aceasta perioada am fost tratata de periartrita scapulo humerala, capsulita retractila... )Spre sfarsitul lunii ianuarie 2010 a inceput sa ma doara si mana dreapta initial in cot. Durerile se accentuau pe parcursul noptii.Mi s-a recomandat sa fac un Rmn de coloana cervicala si de umar drept, ceea ce am si facut pe 29 ianuarie.
RMN-ul a evidetiat o hernie de disc cervicala la C5-C6 dreapta, cu comprimare importanta medulara si radiculara si mi s-a recomandat operatie de urgenta.Am fost operata la inceputul lunii martie prin "discectomie C5-C6
si implantarea discului artificial Prodisc (Po 412- 5-LD)" De mentionat ca m-a costat aceasta proteza 10500 ron sau 2500 euro.
Problema care se pune, este ca imediat dupa operatie durerile s-au accentuat foarte mult in special in mana stanga, mobilizarea umerilor a devenit aproape imposibila, prezint parestezii de maini si de picioare tot mai accentuate, deasemeni dureri iradiante de-a lungul coloanei vertebralesi mainilor.Doi dintre medicii radiologi care au vazut RMN-ul de dupa operatie declara ca exista comprimare mielo-radiculara prin proteza discala.
Toate imagimnile cu RMN-ulsi CT-ul dinaintea operatiei si cu RMN-ul de dupa operatie pot fi vazute la adresa www.danielaarad.wordpress.com
Sunt disperata, nu mai stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul