este sau nu este scabie ?

09-12-2009
clover
Nu este medic/terapeut
clover
buna seara.

in primul rind vreau sa va felicit pentru gazduirea si intretinerea acestui site minunat.

de aproximativ 2 luni jumatate cred ca am scabie. spun cred pentru ca am toate simptomele unei scabii dar nici un membru din familie n-a luat-o. am fost la medicul de familie, mi-a dat unguente dar fara nici un rezultat. a inceput de pe git (in spatele gitului) si a continuat pe burta, coate, incheieturi, sub sani, in spatele genunchiului. am atasat si o poza dedesubt, ca sa vedeti cum arata. stiu ca ar trebui sa merg la dermatolog, dar as fi vrut sa ma consult si cu dvs inainte de asta pentru ca toata lumea stie ca scabia se formeaza din cauza "mizeriei" si da, mi-e rusine.

http://dl.dropbox.com/u/3365985/SANY1773.JPG

p.s. medicul de familie, dupa ce a vazut ca nu-mi trece cu nici un unguent, "a presupus" ca ar fi pe baza nervoasa. dar totusi, bubitele si mincarimile se formeaza doar la incheieturi..specific scabiei..

va multumesc frumos!
4 comentarii
0
10-12-2009, ora 13:52
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu seamănă a scabie, dar trebuie să vă vadă un doctor. unguentele luate aşa fără consult de specialitate nu numai că pot să nu vă ajute dar există riscul să vă agraveze boala- posibil alergie, dermatită de contact etc. dar trebuie să vă vadă medicul specialist!
0
15-02-2010, ora 19:13
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Nu este scabie, am avut si eu acum 10 ani, si medicul nu s-a priceput nici cat mine(desi ii explicam ca nu poate fi scabie)(avea caracter intermitent, si nu era pe degete), si nu era inchistata.Este un semn al intixicarii organism de la toata alimentatia(detoxifiere)Este doar un semnal al organism ca nu mai poate si este inpragul altor boli mai grave si ireversibile daca nu este urgent ajutat.eu asa am mers cu: oboseala cronica(10ani)si medicii nu s-au sesizat pentru a nu ajunge apoi in ac urticarie(ficatul afectat-agresat), apoi, deoarece nici urticaria nu le-a dat de gandit(era alt semnal al organism-ca nu ma aliment bine sau ca muncesc prea mult), am dat in ateroscleroza, apoi intr-o afectiune rara si ireversibila foarte grava(imbatranire accelerata...)
0
16-02-2010, ora 15:23
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Am omis ca si ateroscleroza m-a dus la urgente, unde m-au trimis urgent acasa ca nu am nimic(imi cadeau picioarele de durere, desi stateam cuele in sus, si cu ciorap elastici-deci era f grav(nu m-au luat in seama-desi am insistat mult)-de aceea poate am dat im ultima boala(imbatr accelerata).
Ei mint ca pacientul nu se adreseaza, cand e tocmai invers, poti sa-i si bati ca nu te trateaza, desi sunt platiti de noi.Deci, 4 semnale f grave nu le-au(nu au vrut) diagnost-tratat, apoi am dat in ac afect ireversibila, invalidanta.Cum sa-i spui unei fiinte umane ca nu are nimic (si sa refuzi sa asculti ce acuza)cand ea nu mai poate.Trebuie sa descriu pe la OTV situatia care este a majoritatii-pentru a se opri dezastrul.
0
19-02-2010, ora 09:04
clover
Nu este medic/terapeut
clover
@Maria - problema s-a tratat. nu pot sa spun ca in totalitate, inca mai sunt urme de bubite, dar sunt pe trecute. diagnosticul a fost "alergie pe baza nervoasa". n-a fost nimic grav decat stresul si necazurile acumulate. acum fac terapie si ma dau cu un unguent si totul merge bine.

multumesc site-ului ROmedic si tuturor utulizatorilor care m-au sprijinit si ajutat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: