este vreun tratament pentru Maladia Stargardt?

04-07-2008
MAG1
Nu este medic/terapeut
MAG1
Sunt un tanar de 20 de ani si posed aceasta minunata maladie, care i pe cale sa imi distruga viata si nu stiu ce sa mai fac. Daca stie cineva vreun tratament sau o operatie va rog sa imi SPUNETI.
Va multumesc
5 comentarii
0
07-07-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Nu este disponibil in prezent un tratament medical sau chirurgical care sa vindece maladia Stargardt ; se fac cercetari privind terapia cu celule stem si terapia genica; poti cauta pe internet, universitati de medicina care fac cercetari, eventual studii clinice pe voluntari privind distrofiile retiniene si sa te oferi voluntar;am citit un studiu in care s-a folosit un vector viral pentru pentru transferul unei gene RPE65 in amauroza congenitala Leber si se pare ca primele rezultate sunt promitatoare;sunt necesari insa mai multi ani, mai multe studii pentru a se stabili cu certitudine eficacitatea si indicatiile acestui tratament; Iti mai recomand Nutrof 1cpr, zilnic;numai bine
0
08-07-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
De asemenea, poti gasi cateva informatii despre tratamentul cu celule stem in afectiuni optice pe site-ul : www.stemcellschina.com
0
09-06-2010, ora 18:06
m.s
Nu este medic/terapeut
m.s
Buna! Am vazut diverse comentarii cu privire la aceasta boala. Am si eu aceasta Maladie si de curand am descoperit ca exista un tratament si anume un implant cu celule stem care se face atat in America cat si in Germania, dar este experimental. costa undeva intr e 7000 si 9000 de euro : mai exact clinica X-CELL din Germania. Si vreau sa va mai spun ca exista si un tratament de stagnare a bolii pe care ti l poate recomanda un medic specialist. eu fac un tratament cu sermion tiogama si omega 3 6 9. Mult noroc!
0
31-07-2010, ora 11:46
axente adrian
Nu este medic/terapeut
axente adrian
Ma numesc axente adrian , am39 ani sunt din gorj.am o nepotica de 13 ani diagnosticata cu maladia stargartd.as vrea daca ma-ti putea ajuta cu cv.imformatii despre aceasta maladie.
va rog din suflet sa ma ajutati.va multumesc
0
31-07-2010, ora 12:11
axente adrian
Nu este medic/terapeut
axente adrian
Sunt axente adrian si as dori un numar de telefon sa pot vorbi cu cineva care are aceasta maladie.Nu stiu prea multe despre aceasta maladie si as vrea sa pot face ceva pentru nepotica mea.Parintii ei sunt oameni simpli de la tara, traiesc modest si ei nu stiu aproape nimic despre aceasta maladie.Va rog din suflet sa ma ajutati.Contactati-ma.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.