eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani

30-06-2008
roxy06
Nu este medic/terapeut
roxy06
eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani de zile si nu am fost niciodata gravida.luna trecuta am fost la doctor si mi-a dat sa iau ova-mit din a doua zi de menstruatie iar din a 11 si a12-ea zi de cm am luat pregnil 2 pe zi, iar azi mi-a venit la 27 de zile.lipsa orgasmului, este un caz de infertilitate?va rog sa ma ajutati cu un raspuns
4 comentarii
0
30-06-2008, ora 00:00
gianna
Nu este medic/terapeut
gianna
Draga mea eu nici eu nu am avut orgasm si pt asta am un baietel de 1 an si 8 luni. probabil cauza este alta nicidecum orgasmul.
0
25-07-2008, ora 00:00
vikky
Nu este medic/terapeut
vikky
buna, nu-mi vine sa cred ce citesc. Tu chiar nu ai avut orgasm nici o data ? As vrea sa stiu cati ani ai? Orgasmul nu are nici o legatura cu infertilitatea. Eu sant infertila, sant diagnosticata cu sindromul rokitanscki, nu pot avea copii niciodata dar viata sexuala e cu totul alta poveste.Daca nu poti ramane gravida nu inseamna ca trebuie sa traiesti fara sa simti placere.Daca esti interesata putem discuta pe tema asta.
0
02-04-2009, ora 19:39
cosmina23
Nu este medic/terapeut
cosmina23
buna.si eu sunt tot in aceasta situatie, k am fost diagnosticata cu sindromul rokitanscki, dar ce vreau sa spun ca citeam mai sus si se spune ca orgasmul nu are nici o legatura cu infertilitatea.cu partenerul meu ma simt foarte bine...imi place la nebunie dar nu sa ating orgasmul:(si el isi doreste foarte mult asta.E foarte finut, si ma atrage foarte mult pt ca e primul barbat sa spun asa cu care ma simt cel mai bine in pat:) si mi as dori foarte mult sa ajung si eu la acel ceva dar nush cum:(poate imi da cineva si mie cateva sfaturi:)
0
02-04-2009, ora 22:52
vikky
Nu este medic/terapeut
vikky
cosmina 23. buna, daca vrei putem discuta despre
acest subiect.daca vrei -*, cu incredere poti sa ma contactezi sau sa vorbim pe mess daca vrei.As fi curioasa sa aflu de cat timp ai aflat ca ai acest sindrom si poate putem schimba pareri.Astept raspunsul tau.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •