exista candidoza la copii?

21-02-2007
Omitza
Nu este medic/terapeut
Omitza
fetita mea de 9 luni prezinta de cateva zile o roseata foarte puternica in zona genitala insotita de niste bubite mici pline de lichid incolor.am fost la medicul de familie si mi-a zis ca poate fi de la scutecul de unica folosinta, si m-a indemnat sa-i fac bai cu ceai de pelin si sa o las cat se poate descoperita cateva zile.am inercat cam tot ce se putea.nimic nu da rezultat.ma poate sfatui cineva?multumesc anticipat
3 comentarii
0
21-02-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este, intra-adevar, foarte posibil sa fie de la scutec. Mergeti inapoi la doctorul dv si rugati-l sa va dea un tratament mai puternic. Intrebati ce parere are de Advantan crema sau de Betaderm crema.
0
22-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Eu te-as sfatui sa speli regiunea afectata cu o solutie de bicarbonat de sodiu, o lingurita cu varf la o cana de apa calda, sterge apoi zona cu un prosop curat si aplica Pimafucort crema in strat subtire si maseaza usor sa intre in piele, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Pe perioada tratamentului imbraca fetita numai cu hainute de bumbac, fara sa-i mai pui pampersi. Daca face pipi pe ea in timpul zilei, spala zona genitala cu apa calduta si schimb-o cu hainute uscate.
0
03-03-2008, ora 00:00
s.ela
Nu este medic/terapeut
s.ela
candidoza o poate dezvolta de la nastere. nu cred ca exista medicatie la bebe mic dar va disparea sigur cu o igiena riguroasa. nu mentineti scutec cu pipi, schimbati des, ev de 7-8 ori pe zi.
ca sa treaca iritatia folositi cu incredere si crema de galbenele, e ieftina si o gasiti la farmacie. e mai buna decat unguentele antimicotice sau bepanthene care trebuie folosite cat mai rar. bebele nostru a plecat din maternitate cu o candidoza puternica, de aceea stiu despre acest subiect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul