Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?

08-02-2007
Carla32
Nu este medic/terapeut
Carla32
Data penultimei menstre a fost 5 decembrie, a ultimei 1 ianuarie. In intervalul de 12-14 ianuarie am avut contact sexual neprotejat. Desi in 28-30 ianuarie trebuia sa am menstruatie, aceasta nu a venit.Am facut doua teste, unul in 2 ian. si unul in 5 ian. amandoua negative. Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative hiar daca sunt facute dupa mai mult de14 zile de la contact ?
5 comentarii
0
08-02-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
TEORETIC un test de sarcina este pozitiv in mometul in care se produce implantarea zigotului in mucoasa uterina si incepe sa secrete substanta detectata in urina, adica la 6-12 zile de la conceptie. dar exista si rezultate fals negative cum ar putea fi cazul tau. iti recomand sa mai faci un test de sarcina si sa fii atenta la urmatoarele: testul sa fie la temperatura camerei, sa fie nedeteriorat, in termenul de valabilitate. sa citesti cu atentie instructiunile, pentru ca sunt teste care se fac doar din urina de dimineata. sa lasi bandeleta in contact cu urina minim 5 sec. sa lasi testul pe o suprafata orizonatala. daca este tot negativ, si vrei sa stii sigur daca esti sau nu insarcinata, iti recomand sa mergi la un medic ginecolog, care iti poate recomanda un test din sange sau poate pune diagnosticul de sarcina din semne indirecte. sa auzim de bine.
0
08-02-2007, ora 00:00
Carla32
Nu este medic/terapeut
Carla32
Testele au fost facute in conditiile de pe prospect, amintite si de d-voasta ! Vizita la un doctor este exclusa, nelocuind in Romania si vrand sa evit inregistrarea unei sarcini nedorite ! Voi repeta acest test ! Va multumesc pentru raspunsul deosebit de promt si bine detaliat ! Toate cele bune !
0
16-02-2007, ora 00:00
simonik
Nu este medic/terapeut
simonik
buna am si eu o intrebare exista posibilitatea sa fiu insarcinata dar sa nu am pofte, greturi, si ciclul menstrual sa vina exact la timp si sa am mult ca de obicei si tot atatea zile ????????este oare posibil??????????
0
16-02-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
poftele si greturile sunt optionale. sangerarea in timpul sarcinii insa este o problema. chiar daca ar fi, ea nu ar putea fi dusa la termen, sangerarea masiva fiind un semn de avort spontan.
0
02-03-2007, ora 00:00
astryana
Nu este medic/terapeut
astryana
eu iti zic din ce a patit profesoara mea de engleza - fosta. A descoperit intamplator ca era in luna a IV-a, la mare, in timp ce tocmai survenea un avort spontan. Nu a avut NICIUN simptom, nu tiu greata, nu tu ameteala, nu tu oboseala, nu tu pofte sau apetit foarte mare, ciclu a avut in toate lunile si se pare ca regulat, sau ceva de genul asta. Deci NIMIC care sa ii dea de gandiut. Si totusi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •