Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?

12-04-2014
lazar_theodora
Nu este medic/terapeut
lazar_theodora
BUNA ZIUA!
Acum o luna jumate am fost la un control ginecologic deoarece perioada dintre menstruatii mi se parea prea mare(35-37 zile)si din cauza unor dureri abdominale.Dupa control rezultatul a fost ca pe partea stanga am o anexita mai veche iar pe ovarul dreapt am un chist. Mi s-a prescris o reteta cu 2 tipuri de antibiotice(supozitoare si pastile)si anticonceptonale(Marvelon21). Supozitoarele nu le-am luat in schimb am luat pastilele 1 la 12 iar dupa terminarea antibioticului mi-a venit menstruatia ( mai repede, undeva la 30 de zile) incepand apoi din prima zi sa iau prima pilula contraceptiva. Menstruatia normala am avut cam 3 zile apoi inca 5 zile mi s-a scurs un lichid de culoare maronie inchis + dureri abdominale. Problema este ca de cant am inceput sa iau Marvelon21 ma dor sanii si s-au umflat. Acum am 17 zile de cand iau AC pe langa problema cu sanii am si ameteli, stari de moleseala chiar si mici simptome de greata. Nici nu stu ce sa fac sa nu mai iau pastilutele? Este posibil sa fiu insarcinata? Va multumesc!
1 comentarii
0
14-04-2014, ora 12:41
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
daca contactul sexual a avut loc la cel putin 7 zile dupa inceperea tratamentului cu AC, nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu o sarcina. dereglarea aceea cu scurgerea maro dupa acele 3 zile de ciclu e normala, la fel si sanii durerosi si moleseala. sunt simptome date de AC fiindca aici vorbim de hormoni. am luat si eu AC 6 luni din cauza unor chisturi si la fel am fost. prima luna am avut aceeasi problema cu ciclul, pe langa asta aveam stari de nervozitate extreme. dupa ce am terminat tratamentul cu AC am ajuns la psihiatru fiindca ma alesesem cu o depresie. dar nu vreau sa te sperii, probabil sistemul nervos era deja slabit la mine. daca tot esti suspicioasa, atunci poti merge sa vorbesti cu un ginecolog. sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •