exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!

01-04-2017
Maria2610
Nu este medic/terapeut
Maria2610
Buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare. Deci in februrie am avut primul meu act sexual protejat cu prietenul meu (tin sa mentionez ca a fost protejat de la inceput si prezervativul nu s a rupt). Dupa o saptamana mi a venit menstruatia. A fost normala, nu am observat nicio diferenta, dar in martie am avut foarte putina, 2 zile dar doar cateva picaturi si atat. Exista posibilitatea unei sarcini deoarece ma ingrijoareaza asa zisa mestruatie peste sarcina? Sau poate fi de la raceala ca am fost si racita si am luat antibiotice?
1 comentarii
0
04-04-2017, ora 10:59
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

existent unei sarcini poate fi eliminate numai prin efectuarea unui test de sarcina, in mediul virtual nu va poate asigura nimeni daca sunteti sau nu insarcinata.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul