Exista tratament homeopat pt chisturi naboth?

24-05-2010
ramonaabarboselu
Nu este medic/terapeut
ramonaabarboselu
De 2 luni am fost diagnosticata cu chisturi naboth nu prea am inteles ce inseamna dar mi sa spus ca au potential malign.Am urmat mai multe tratamente pt metroanexita, scurgeri vaginale dar cam fara rezultat mai nou am aceste chisturi. Acum urmez un tratament cu dyufaston pt o mastoza fibrochistica bilaterala pe care o am de mai multa vreme ;puteti sa-mi spuneti un tratament naturist si pt aceasta problema? am 27 de ani si o fetita de 5 ani si as mai vrea un copil dar mai intai vreau sa scap de aceste probleme.
2 comentarii
0
24-05-2010, ora 22:45
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
"Chisturile Naboth apar in zone de metaplazie activa, nu se stie exact daca ele apar prin neo-formarea glandulara sau metaplazie scuamoasa a unei glande cervicale deja existente, dar rezultatul este ocluzia canalului de evacuare glandular cu conrsia scuamoasa a inlisului extern si formarea unui chist mucinos de retentie. Chisturile de retentie de mici dimensiuni sunt niste leziuni destul de comune; evolutia lor naturala poate fi catre ruptura, evacuare si formarea unei mici cicatrici galbui pe suprafata exocolului, sau continuarea cresterii (24). Chisturile de dimensiuni mai mari pot aa o suprafata neteda, sidefie, stralucitoare cu continut clar sau usor opalescent. Modificarile aspectului, suprafetei ca si ale vascularizatiei trebuie instigate mai extins prin colposcopie si biopsie (. 1).
Majoritatea chisturilor de retentie nu necesita terapie, dar diagnosticul este evident (23). Uneori, formatiunile de dimensiuni mari necesita deschiderea si cauterizarea "camasii" chistului, pentru impiedicarea recidei".
In concluzie, chisturile Naboth NU sunt maligne. Orice alta patologie poate avea potential malign; dar corpul nostru are capacitatea sa lupte si sa le anihileze.
Pentru a va trata problemele care tin de mastoza, de chisturi si de hipertensiune va recomand sa va gasiti un medic homeopat care sa va indice un tratament de cateva luni.
0
25-05-2010, ora 09:43
jaquelinne
Nu este medic/terapeut
jaquelinne
Tratament homeopat exista pentru orice fel de afectiune.Consulta un medic homeopat bun!
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK