exista vreo sansa?

07-01-2011
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
Buna ziua! Am 23 de ani si sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile, problema mea este ca nu simt niciodata nimic in timpul actului sexual (mi-am inceput viata sexuala cu el), in schimb el mereu are orgasm. Am ajuns la concluzia ca sunt frigida. Ce pot sa fac in continuare? Este vreo solutie, vre-un tratament? A mai trecut cineva prin aasa ceva? Va multumesc.
8 comentarii
0
09-01-2011, ora 00:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cazurile acestea de anorgasmie primara (adica lipsa orgasmului inca de la inceput) sunt cel mai bine tratate prin homeopatie (singura sau in asociere cu acupunctura).
0
09-01-2011, ora 20:02
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Nu trebuie sa ignorati varianta banala: sursele de zinc, vitamina E naturală şi seleniu. Primele două influenţează în mod direct libidoul. Eventual suplimente.
Cautati pe net:
Lignanii susanului cresc spectaculos activitatea vitaminei E
0
10-01-2011, ora 22:14
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
hmm... nu cred k treb sa te impacientezi. si eu la inceput nu simteam nimic... ba mai rau ma durea.. si vreau sa spun k n am simtit nimic. la un moment dat ne am desp si dupa un timp am intalnit o alta persoana cu kre am inceput o relatie. dupa un timp..cand ne apropiasem destul i am spus prbl mea. si a avut rabdare si a fost atent cu mine.. tandru.. la scurt timp a inceput sa imi placa si dupa un timp sa am orgasm. mai cred k treb sa gasesti pozitia care te ajuta sa simti placerea. eu am o anumita pozitie care am orgasm. oricare alta pozitie cu greu sa termin.. decat sa ma simt ok. succes.
0
11-01-2011, ora 10:51
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
mi-au spus mai multe persoane ca au fost in situatia noastra si odata cu schimbarea partenerului a aparut si placerea, dar problema este ca il iubesc mult de tot si nu m-as putea gandi la altcineva:(.
0
11-01-2011, ora 10:52
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
D-nule Dr. Dragomir cam care sunt sansele sa ma "vindec " cu tratamentul recomandat de d-voastra? Ati mai avut situatii de genul meu? Va multumesc
0
11-01-2011, ora 23:02
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
anonim... cred ca trebuie sa te mai relaxezi.. sa nu te gandesti.. ia sa vad ce simt si asta. sa incerci si o alta pozitie.. sa preiei controlul tu.. sa faci tu jocul.. miscandu-te cum vrei se poate sa gasesti placerea singura. te apropii mai mult de persoana respectiva. cati ani ai tu si cati ani are partenerul.. ma gandesc si la experienta aici.. sau poti avea o seara romantica..lumanari..un pahar de lichior ceva.. sa fiti ceva mai deskisi unul fata de celalalt.
0
05-02-2012, ora 21:33
andreeeaaaa
Nu este medic/terapeut
andreeeaaaa
Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani in acest timp nu am avut contact sexual deloc..am mai facut noi mici joculete dar nimic..am incercat de mai multe ori..dar de fiecare data problema e la el, el isi doreste foarte mult dar...nu reuseste niciodata sa patrunda acolo unde trebuie :)) am incercat prin multe metode dar nimic..care credeti ca este problema.?
0
07-02-2012, ora 19:38
psihoterapeut laurentiu dobrota
Nu este medic/terapeut
psihoterapeut laurentiu dobrota
Cati ani aveti?Totusi trei ani inseamna destul de mult.Cum va eliberati energia sexuala acumulata?Va masturbati?Putem discuta si privat daca doriti -*


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  •