Exostoza

19-04-2017
Miiria
Nu este medic/terapeut
Miiria
Buna ziua,

In urma unui accident la patinaj de acum 6 ani am descoperit ca am o exostoza in portiunea proximala a tibiei drepte. De la acest incident nu am avut probleme cu aceasta exostoza (era dureroasa din cand in cand si a crescut de atunci deoarece acum se poate observa), insa iarna aceasta am avut un mic incident la ski si m-am lovit exact in locul respectiv cu exostoza (nu am fost la doctor) si am schiopatat timp de 2 saptamani dupa care mi-am revenit. De 2 zile au reaparut problemele si anume, atunci cand fac flexia gambei ma doare foarte tare locul respectiv si nu mai pot sa merg sau sa fac extensia totala a gambei decat dupa ce imi misc cu mainile muschii si tendoanele.
Ce poate fi? E posibil ca in urma ultimului accident sa se fi fracturat exostoza si sa deranjeze vreun tendon ? (Mentionez ca, acum 6 ani m-am lovit cu lama de la patina in exostoza si am fracturat-o fara sa fie afectate rotula sau tibia)
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK