expectoratie cu sange

09-01-2011
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Bunaziua! Am expectorat de doua ori flegma inchegata cu sange. Sunt si racita dar nu tusesc. Am un pic de febra si stare de slabiciune accentuata. Sun foarte speriata si nu stiu ce poate fi. De doua zile fac tratament cu Bitter Romanesc. Se poate sa elimin ceva rau din corp?
7 comentarii
0
09-01-2011, ora 13:55
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Nectaria, cind apare expectoratie cu singe este necesara consultatia unui pneumolog sau macar a medicului de fam.Sfatul meu este sa mergi la cel mai apropiat spital.Multa sanatate!
0
09-01-2011, ora 13:56
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Am uitat...daca ai pb. cu ficatul, ar tb. sa intrerupi bitter-ul
0
09-01-2011, ora 21:13
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Multumesc mult. Asa o sa fac!
0
10-01-2011, ora 01:33
meia
Nu este medic/terapeut
meia
buna am si eu o problema: acum cateva ore fiind foarte racita am tusit iar ca orice om ce nu vrea sa inghita mucozitatile le scuipa, insa surpriza, in momentul in care am scuipat era cu snage. Mentionez ca sunt foarte racita inca din decembrie de cand tusesc foarte urat, insa acum tusea s-a ameliorat, ma dore gatul foarte tare imi sunt umflate amigdalele si ganglioni, iar acum ma ustura foarte tare gatul, pe langa asta de vre-o 2 zile iau ceva paracetamol cu codeina iar dupa asta nu imi doresc decat sa dorm, nasul imi e si el foarte infundat dar folosesc picaturi iar in momentul in care imi suflu nasul parca as sufla puroi verde galbui(suna scarbos insa sunt foarte speriata)si iau ambroxol, cu medicul am vorbil la telefon doar(fiindca e in concediu). Ar trebui sa ma panichez daca am scuipat sange? la farmacie mi-au spus ca e posibil sa fie din cauza faptului ca m-am fortat sa tusesc, insa nu cred fiindca am tusit si mai rau si nu am patit nimic, mentionez ca si fumez., o sa merg la urgente, insa credeti ca e ceva grav? asta ma sperie si panicheaza foarte tare.
0
28-01-2011, ora 17:50
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nectaria.Care a fost cauza a ceea ce ai zis tu ca ai patit? Ca am vazut ca nu ai mai spus nimic.Multa sanatate
0
29-01-2011, ora 11:23
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Am vorbit cu un pneumolog si a zis ca trebuie analize de sange si radiografie. Mai astep un pic. Fac si un tratament pentru a avea copii si mi-e frica sa nu afecteze o viitoare sarcina. Acum iau tinctura de propolis si am flegma in continuare dar fara sange. Sanatate!
0
06-02-2013, ora 01:32
Akella
Nu este medic/terapeut
Akella
...tusesc si expectorez cu sange dimineata de asemenea simt o gadilare in gat.Cand dorm am acel simptom ca imi suiera respiratia.(Wheezing parca)Mentionez ca numai cand dorm si asta numai daca am nasul infundat si respir pe gura. Acum trei luni m-am lasat de fumat deoarece tuseam si acum tusesc mai tare decat atunci cand fumam.In urma cu trei saptamani am vazut ca sputa continea sange, foarte putin dar m-a facut sa ma duc la doctor unde am facut o radiografie la plamani si am dat proba de sputa.Rezultatul a fost ca nu sunt bolnav de TBC si mi s-a prescris un tratament cu Ciprinol si Erdomed.Trebuie sa mentionez ca respir normal si nu am dispnee (senzatia de lipsa de aer ), tensiunea se incadreaza intre 10.8 si 13.8 deci normala, ritmul cardiac 80-90 batai pe minut deci normal, temperatura corpului 36, 5 asadar normala, nu ma simt obosit, nu transpir, nu am dureri in piept, totusi tusea persista si expectorez abundent.Sange expectorez doar dimineata si foarte putin.Mai trebuie sa mentionez ca nu am probleme cu stomacul.Maine termin tratamentul si vad ca nu este nici o schimbare.Va rog sa imi dati niste sfaturi.Oare mi-am imbolnavit plamanii sau tusea e o reactie a plamanilor la faptul ca m-am lasat de fumat.Totusi sunt 3 luni de atunci si tusesc mai tare decat atunci cand fumam.Mentionez ca am 45 ani si am fumat de la varsta de 20.Trebuie sa mai mentionez ca acum 3 ani m-am imbolnavit de TBC.Daca credeti ca aceasta este boala saraciei va inselati pentru ca nu sunt un om sarac ci o persoana de conditie medie si nici nu stiu de unde am luat-o deoarece nu am avut pe nimeni in familie, prieteni sau cunoscuti bolnavi de TBC.Doctorita mi-a spus ca poti sa iei boala si in autobuz numai ca eu merg cu masina personala deci poti iei boala de oriunde.Asadar am facut tratament 2 luni in spital plus 7 acasa si m-am vindecat pentru ca este o boala vindecabila.In acest timp nu am consumat bauturi alcoolice nu am mai fumat si nici nu am mai tusit.In urma cu un an si jumatate m-am apucat din nou de fumat si dupa cateva luni am inceput sa tusesc ce a urmat am descris mai sus.Va rog sa-mi dati niste sfaturi.Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •