Experienta sexuala

26-05-2012
intrebator
Nu este medic/terapeut
intrebator
Am si eu o experienta umilitoare legata de relatia sexuala cu prietena mea... avem aproape 6 ani impreuna si de la un timp tot banuiesc ca ma inseala asa ca de curand a venit putin bauta...am inceput sa facem prostioare si in timpul actului sexual s-a largit foarte mult vaginul, nu simteam nimic, am penisul normal.. dar asa ceva n-am mai intalnit!
Imediat dupa ce am 'extras' penisul a iesit foarte mult aer, cam 5 secunde, inca sunt marcat de cele intamplate si sigur nu este ceva normal, sigur am fost inselat cu o persoana mai dotata ca mine, mult mai dotata, doresc doar confirmarea altor persoane.
Multumesc
9 comentarii
0
26-05-2012, ora 18:40
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Sustii o aberatie.Daca asa s-ar depista inselatul, toti barbatii ar stii cand femeile au calcat stramb.Pur si simplu, datorita starii euforice data de alcool, era mai relaxata si s-a dilatat mai mult.Ai impresia ca daca o femeie da peste un barbat dotat, vaginul i se transorma intr-o galeata?Mai bine cauta informatii despre elasticitatea vaginului, decat sa emiti judecati prostesti.
1
26-05-2012, ora 19:08
intrebator
Nu este medic/terapeut
intrebator
Nu exista asa ceva, in 6 ani nu s-a intamplat niciodata, pana aseara...
0
26-05-2012, ora 19:10
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Daca tu le stii pe toate, nu stiu de ce mai intrebi.Ramai in ignoranta ta.De fapt, ai dreptate, te insala cu Superman.
1
26-05-2012, ora 19:10
intrebator
Nu este medic/terapeut
intrebator
Daca o domnisoara da intr-o zi in care face sex cu actualul iubit peste un amant cu penisul mult mai mare da, ii ramane vaginul la dimensiunea aia cel putin 2 3 zile
0
26-05-2012, ora 19:12
intrebator
Nu este medic/terapeut
intrebator
Normal c-o tin pe-a mea pana gasesc o persoana care vine si cu argumentele necesare, tu o spui ca o persoana vinovata, asa ar spune si persoana acuzata...
0
26-05-2012, ora 19:59
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Vaginul este un canal foarte elastic, format din tesut muscular ceea ce-i permite sa se "ajusteze" in functie de dimensiunea penisului. In medie are o lungime cuprinsa intre 8 si 12 cm si o largime de 2, 5 cm.Aceste dimensiuni se pot modifica in momentele de excitatie sexuala : lungimea poate creste cu cativa centimetri, iar largimea se poate dubla.
Aceasta informatie o gasesti in orice articol sau manual despre anatomia femeii.
0
27-05-2012, ora 17:51
sensi
Nu este medic/terapeut
sensi
bestyutza 79
te vad o persoana inteligenta, de ce continui sa le dai importanta celor ca "intrebator" care nu merita? Nu inteleg ce cauta pe forum atata timp cat el e convins ferm de ceea ce sustine. Intram pe acest forum sa cerem pareri, sa ne consultam unul cu celalalt pentru ca e posibil datorita experientelor avute sa ne putem ajuta unii pe altii. Nu intram pe forum sa ne certam si mai ales sa ne jignim. Daca unul dintre noi nu are o parere favorabila pentru celalalt asta nu inseamna ca cel ce si-a expus parerea e un dusman sau...nu pot repeta ce a spus "intrebator".
Inainte de a intra ope acest forum si a ne contrazice si jigni, unii dintre noi ar trebui sa citim si sa invatam mai intai CODUL BUNELOR MANIERE.
bestyutza 79 nu merita sa iti pierzi timpul cu astfel de persoane care se cred atotstiutoare.
0
27-05-2012, ora 18:06
sensi
Nu este medic/terapeut
sensi
intrebator
nu voiam sa intru in discutie cu tine dar consider ca nu ai ce cauta pe acest forum atata timp cat nu vorbesti in limita bunului simt. Daca cineva iti explica ceva care nu e tocmai conform asteptarilor tale nu trebuie sa reactionezi asa. Fiecare ne spunem parerea si daca ceea ce spunem nu e conform asteptarilor celuilalt ce facem? ne luam la cearta? imi pare rau de reactia ta si mai bine ti-ai trata gelozia pentru ca e clar ca, de fapt, acest sentiment te macina. Bestyutza si-a exprimat o parere cu care si eu sunt de acord. In momente de excitare organismul reactioneaza diferit chiar si in aceeasi situatie. Daca tu esti cu ea de 6 ani nu inseamna ca te-a inselat doar ca i s-a largit un pic vaginul. Ar trebui sa mai citesti despre aceste lucruri si vei vedea ca ceea ce gandesti nu este adevarat si atunci sigur vei regreta ca ai jignit pe acest forum. Asa cum voi barbatii nu sunteti identici din punct de vedere sexual, asa suntem si noi femeile. Nici un contact sexual nu se aseamana cu altul, deci nu poti acuza niste lucruri de care nici tu nu esti sigur. Crede-ma ce spun, am 16 ani de casnicie si daca sotul m-ar fi acuzat o singura data de ceea ce afirmi tu, nu stiu de ce as fi fost in stare, dar un om cu judecata gandeste inainte si apoi deschide gura!
0
27-05-2012, ora 19:17
sensi
Nu este medic/terapeut
sensi
bestyutza
as fi vrut sa vorbim in particular
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Relatia de cuplu
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Relaţia de cuplu după apariţia primului copil
  • Importanţa banilor în alegerea partenerilor
  • Bărbații și femeile percep infidelitatea diferit
  •