Extractie masea

24-06-2017
AlexandruVS
Nu este medic/terapeut
AlexandruVS
Am avut o masea cu probleme (nr.46 dreapta jos) care la una din radacini a avut o punguta de infectie. Extractia a fost efectuata luni dar nu complet, revenind apoi joi pentru extragerea ultimei radacini (cea pe care era punguta de infectie). Am fost curatat in zona respectiva dar imediat dupa ce efectul anestezicului s-a dus am dureri destul de mari pe acea parte a maselei extrase, iar in unele momente ma doar si urechea. Precizez ca nu ma doare doar acolo unde a fost maseaua ci toata partea pana la primul dinte zona fiind putin dureroasa la atingerea obrazului. Am fost pus pe antibiotice 5 zile (rovamicina) dar fara 2-3 calmante pe zi e destul de incomod. Ar trebui sa ma igrijorez din cauza acestor dureri sau sunt din cauza faptului ca am avut infectie la acea masea?
3 comentarii
0
24-06-2017, ora 12:09
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Bună ziua,
După extractii laborioase vindecarea se face mai greu. Este foarte important să aveti o igiena dentara riguroasă. Disconfortul poate dura între 7-10 zile.
O zi bună.
0
24-06-2017, ora 20:47
AlexandruVS
Nu este medic/terapeut
AlexandruVS
7-10 zile de la ultima radacina extrasa? Am uitat sa spun ca la prima extractie a stat destul de mult pe ultima radacina, oprindu-se din cauza sangerarii abundente, per total a stat cam 20-25 de minute si tot a tras. Problema este ca nu simt vreo ameliorare, durerea devenind in unele momente insuportabila, plus ca simt si durere in zona urechii.
0
25-06-2017, ora 08:37
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Daca durerea nu cedeaza la medicamentele prescrise de medic va recomand sa mergeti din nou la medicul care v-a tratat si sa ii spuneti.
Este posibil sa va schimbe medicatia.
O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •