Extractie pivot dentar

19-05-2017
amf55
Nu este medic/terapeut
amf55
Astazi sunt programat pentru incercarea extragerii pivotului dentar, am o infectie sub o lucrare pusa acum 3 ani si chirurgul mi-a spus ca rezectia apicala nu ar avea succes la mine si numa sa incerc sa imi scoata pivotul pentru a face tratament de canal, daca nu se poate trebuie extrasa toata maseaua, Mi-au explicat ca extractia pivotului se face cu ceva aparat cu ultrasunete.Oare care este procedura mai exact? doare ceva? ca nu gasesc niciunde detalii despre o astfel de procedura si sunt speriat pentru ca nu am mai facut nicio data asa ceva, Multumesc
1 comentarii
0
19-05-2017, ora 22:21
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Nu este cazul sa va speriati de aceasta procedura. Se poate freza intre pivot si dinte, se pot folosi ultrasunetele, sunt mai multe metode si se aplica in functie de situatia clinica. Apoi, dupa ce se scoate pivotul, se va trata canalul respectiv. Poate fi nevoie de mai multe sedinte pentru scoaterea pivotului, este o procedura migaloasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: pivotul dentar

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK