extrasistolele jonctionale

16-01-2008
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Baietelul meu are 2 ani si 6 luni. La varsta de 1 an si 2 luni am descoperit, in timpul unei intercurente respiratorii, ca prezinta o aritmie cardiaca. M-am adresat imediat unui pediatru de la Cardiologie infantila si mi s-a spus, in urma examenului EKG, echografic si clinic ca este vorba de o aritmie extrasistolica (extrasistole jonctionale) si ca nu trebuie sa-mi fac griji. Oare?????? Ca mama.Am respectat tratamentu (suplimente de Fe si Mg), analizele sunt in acest moment bune (sideremia f putin sub limita), dar aritmia persista. Nu gasesc pe internet date despre acest tip de aritmie. Poate cineva sa imi furnizeze niste date suplimentare? Trebuie sau nu sa imi fac griji????
1 comentarii
0
17-01-2008, ora 00:00
Magdalena din c-ta
Nu este medic/terapeut
Magdalena din c-ta
Mary78 incearca sa mergi si la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.Sunt doctori specializati in cardiologie infantila.Eu acolo am fost cu baiatul meu bolnav de inima si operat pe cord.Incearca si la acest spital nu ai ce pierde.Este bine sa ai mai multe pareri de la mai multi doctori.Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul