fetita mea de 10 luni nu vea sa manance mancare, doar san

05-07-2010
marylus
Nu este medic/terapeut
marylus
buna ziua.am o fetita 10 luni care nu vrea deloc sa manance mancare solida.o alaptez natural si asta e toata mancarea ei.imi da peste maini, intoarce capul, refuza lingurita.nu mai stiu ce sa-i mai fac.daca incerc sa nu-i mai dau san plange pana se invineteste, iar mancare tot nu vrea.i-am facut si analizele si au iesit bine.s-a nascut cu 3, 200 kg si acum are 10, 200 kg.stiu ca e destul de bine la varsta ei cate kg are dar as vrea sa pape si ea mancare nu numai laptic.am inceput diversificarea de la 3 luni dar tot degeaba.abia inchite cateva lingurite plangand.ma sperie pt ca face aproape un an si nu mananca si ea ca un copil normal si nici nu stiu daca laptele meu e suficient de bun si sanatos la varsta asta.
1 comentarii
0
02-08-2010, ora 23:32
Aluas
Nu este medic/terapeut
Aluas
marylus.bucura-te ca vrea san si ai de unde. Sunt o multime de mame care si-ar dorii sa dea san insa fie au ramas fara lapte fie sugarul a refuzat total sanul. La copii alimentati natural, adica la san, diversificarea se incepe doar din luna 6 de viata. Nu o pisa, daca vezi ca refuza azi ceva, incearca maine altceva si ceea ce a refuzat da-i din nou doar saptamana viitoare. nici nu o obliga, incerca sa faci din asta un joc, imit-o, povesteste-i, canta-i. Cel mai important e sa se afle intr-un mediu linistit. Incerca sa iei si tu cate o lingurita, ca mai apoi sa te imite si stai linistita.e o fetita perfect sanatoasa iar laptele matern e sanatos chiar si la varsta de 3 ani.pentru ca chiar exista copii care si la aceasta varsa inca mai cer piept. Sper sa te ajute sfaturile mele. Mult suces.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul