fetita mea nu ia in greutate

26-05-2008
maria_barbu
Nu este medic/terapeut
maria_barbu
Am o fetita de 8 luni si in ultimele 2 luni nu a luat in greutate nici un gram. Nu mananca, decat f f putin. Mananca 70 -100 ml lapte, cereale 7-8 lingurite, supa f putin, fructe la fel. Nu a mancat niciodata 180 ml sau un castronel de cereale. De la 6 luni are 7 kg. Nu a mai luat in greutate. Am fost cu ea la doctor si mi s-a spus ca e sanatoasa, analizele sunt bune. Ce ar putea sa aiba? Sunt foarte disperata.
3 comentarii
0
27-05-2008, ora 00:00
rodica-georgiana
Nu este medic/terapeut
rodica-georgiana
Buna Maria. eu spun sa nu te ingrijorezi. si baietelul meu a avut asa o perioada in care nu a prea luat in greutate si nu mai manca aproape nimic. cred ca de vina au fost gingiile inflamate. dupa iesirea dintisorior si-a revenit si a luat in greutate. scoate-o la aer cat poti de mult si introdu si alte alimente de ex. branzica de vaci facuta de tine (la 500ml lapte de vaca, adauga 4 pastile zdrobite de lactat de calciu, inaite ca lapticul sa dea in clocot ) in amestec cu banana.poti sa-i dai iaurt simplu 2% grasime (Danone). succes si sa auzim de bine.
0
04-06-2008, ora 00:00
monik-maia
Nu este medic/terapeut
monik-maia
buna stai linistita si eu am aceleasi probleme cu fata mea are 8 luni si jumatate si abia daca pot sa o induplec sa manance ceva

este sanatoatasa
0
09-12-2010, ora 17:33
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
buna ziua. am si eu o intrebare care ma nelinistete de cateva luni. fetita mea sa nascut la 41 de sapt prin cezariana la 2.900 si 50 cm. pana la 5luni a luat in greutate in fiekre luna 700-800 gr asa cum este normal. de la 3luni jumate am avut problema cu laptele si nu ilmai vroia, a trebuit sa il schimb. i am dat Humana1 n am avut prbl.de atunci ia in greutate 300-400 cel mult. la varta de 10luni are 7.750 kg si 77 cm. acum in ultima luna a luat decat 200gr. tin sa spun ca n avem probleme, mananca foarte bine, doar laptele ce ii dau dim si seara bea intre 150-200.Este f vesela si nu sta locului nici o clipa, se joak, vb mult. inca nu merge de-a busile si nu poate sa se ridice decat daca ma trage de haine. in premergator nu ii place sa stea. doctora pediatru a zis sa numai imi fac probleme k este sanatoasa ca atat ia ea in greutate (eu locuiesc in grecia )..nu stiu vreau o parere de la alt doctor sa ma linistesc, sa numai fiu stresata. ast un rasp va rog.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Indicele de masă corporală al bebelușului este un bun indicator al riscului de obezitate în copilărie
  • Formulele de lapte și greutatea sănătoasă la sugari - opinia specialiștilor
  • Servirea meselor după o anumită oră seara - mai mult decât un mit!
  • Fructul întreg vs. sucul natural din fructe pentru o greutate sănătoasă
  • Administrarea glucocorticoizilor și creșterea în greutate (Studiu)
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •