Ficat umflat

17-04-2017
szamito78
Nu este medic/terapeut
szamito78
Am un baietel de 6 ani si a fost diagnosticat cu angina streptococica cu adenita satelita si cu sindrom poststeptococic minor. Suntrm internsti la boli infectioase si dupa 7 zile de tratament suntem pe cale buna.au mai constatat ca e umflat si ficatu.oare are vreo legatura ?acest streptococ ataca si altceva decat migdalele? Sau pote fi fi cauza antibioticelor sa fie umflat ficatu si splina.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

04-05-2017, ora 11:37
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipatie? Tulburari de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe baza de miere, aloe si nalba de la Aboca, favorizeaza actiunea de evacuare, avand in acelasi timp o importanta actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax Pediatric este indicata inclusiv sugarilor sau femeilor insarcinate, datorita formulei echilibrate si a actiunii delicate. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK