fimoza?

06-08-2013
marcu mariana
Nu este medic/terapeut
marcu mariana
Buna seara!Am un baiat de 10 ani nu stiu ce sa fac intr-o anumita privinta.Copilul a avut fimoza ca toti baieteii cred si in primul an de viata i-am decalotat penisul asa cum m-a sfatuit medicul.Dupa 2-3 ani nu am mai continuat aceasta procedura ptr ca am crezut ca nu mai e nicio problema, dar acum nu mai poate sa-si decaloteze penisul deloc.Incearca la fiecare baie, dar fara rezultat.Va intreb, e nevoie de interventie chirurgicala sau asa e normal?Din tot ce am citit pana acum despre acest subiect, parerile sunt impartite.El nu are dureri in acea zona, e curat tot timpul doar ca nu se decaloteaza.Nu vreau sa-mi traumatizez copilul doar ca sa-l dezvirginez la medic.Mai am doi frati, dar mama mea nu a facut asa ceva.Deci ce trebuie sa fac?Va multumesc!
3 comentarii
0
07-08-2013, ora 09:44
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Marea majoritate a baietilor nu au fimoza...
Din pacate singura optiune este operatia iar aceasta operatie nu inseamna dezvirginare si il va ajuta cu igiena. Acum nu il deranjeaza insa viata este lunga si marea majoritate au probleme datorita fimozei pe parcursul vietii.
Doriti sa se opereze la 20, 30 de ani sau acum? Dvs decideti. Trebuia sa o faceti in primii ani de viata.
0
17-03-2015, ora 13:56
campianmirela22
Nu este medic/terapeut
campianmirela22
baietelul meu a fost operat de hipospadias as vrea sa stiu da ca are voie sa se miste cum vrea.. bandajul e ceva asemanator cu ghipsul si are si sonda.. peste 7 zile merg sa ii scot bandajul, el tot se intoarce pe burta.. nu stiu de e bine...cum sa procedez?
0
04-06-2018, ora 04:20
Crystyna David
Nu este medic/terapeut
Crystyna David
Buna dimineata! Am un baietel de 2 ani si are sub capul penisului strans ca un saculet cu un firicel alb, am fost la dr de fam si a spus sa ii dau cu tetraciclina si baie cu sapun ceea ce ii faceam si inainte, insa akm nu stiu daca asta este cauza dar noaptea este foarte agitat. Ce ma intereseaza daca trebuie operat pt a ii scoate chestia aia albicioasa sau se prescrie un medicament ? Pentru ca imi este frica sa nu il doara daca va ajunge la operatie. multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •