Fimoză-Nu pot decalota penisul?

25-03-2018
Un om simplu
Nu este medic/terapeut
Un om simplu
Salut, s-ar putea să am fimoză, sunt virgin, 19 ani. http://sanatate.aseta.xyz/cirurgia-para-fimose/index.htm Penisul meu arată ca în prima poză mă refer la capul lui, inconjurat de piele, când am erecție și e foarte tare se lărgește dar nu suficient de mult cât să-mi iasă capul afară. O fi din cauza aței? Am incercat eu să lărgesc voluntar dar incepe și puțină durere să zic. dar nu mega extra durere. așa suficientă cât să mă simt panicat ( nu de la durere)... Are rost să mă îngrijorez? Sau așa au penisul toți virginii? Am pus intrebarea asta pentru că mulți au spus că nu e nici o diferență dintre un penis virgin și unu-l dezvirginat și asta m-a dus la ingrijorarea asta.
2 comentarii
0
25-03-2018, ora 09:52
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Raspunsul final nu-l poate da decat un medic urolog, dupa un control medical. Exista posibilitatea de a fi o fimoza. Fimoza poate produce probleme atat prin infectiile si inflamatiile pe care le poate cauza cat si prin problemele de erectie.
Va recomand sa mergeti la un control.
Treaba cu ata este un mit care speram ca in 2018 sa fie depasit. Nu are nici o legatura nici cu virginitatea si nici cu altceva.
0
04-01-2019, ora 22:48
Mario969
Nu este medic/terapeut
Mario969
Va salut cu respect pe toti.Incep acest mesaj rugandu va sa nu ma luati la misto, pentru ca am o problema foarte jenanta...la organul genital.Pentru inceput am 15 ani si sunt virgin. Pana acum ceva zile am descoperit, analizand simtomele de pe net, comparandu le cu ce am eu, ca sufar de fimoza ceea ce inseamna ca nu mi pot decalota penisul. Pana aseara cand mi am luat inima in dinti, mi am introdus, la sfatul unui alt anonim de pe net, penisul intr o ceasca cu ceai de musetel, si cu chin cu vai am reusit sa decalotez penisul pana la ata. Am fost socat sa vad ce este acolo, o chestie cu aspect de branza imi acoperea circa 60% din penis, iar restul de 40% era de culoare vinetie, iar inelul era rosu si ma strangea teribil, astfel incat mi a fost teribil de greu sa ma calotez la loc. Mentionez ca ma doare foarte tare daca ating cu orice zona glandului (capul penisului) va rog din inima sa ma ajutati cu un sfat naturist si va rog sa ma scutiti de mesaje de genul "du te la doctor" si nu vreau din doua motive Mari si late:
1.nu mi e rusine de doctori pentru ca sunt constient ca au mai vazut multe cazuri de asa ceva..cat mi e rusine de parinti. Ar crede ca nu ma spal si nu este adevarat.Fac dus in fiecare seara, doar ca nu voiam sa decalotez, mi era teama.
2.mi e teribil de teama de operatie. De taieturi si mai ales de anestezie. Am citit ca in operatie pacientul este sedat, iar eu am un caz concret in familie, matusa mea, care a murit in anestezie totala pt operatie de apendicita
Va implor sa ma sfatuiti cu ceva naturist, sau o crema, indiferent de pret, platesc oricat, sau orice tratament facut acasa. Va multumesc anticipat enorm!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •