Fisura de sept nazal traohica

20-10-2015
LaurEsdeka
Nu este medic/terapeut
LaurEsdeka
Buna seara, sper sa cititi tot, acum ceva timp ( 2 ani ) mi-am luat un pumn in nas puternic. ( precizez ca am 15 ani ). Atunci am facut fisura de sept dar nasul inca e intact, nu este spart, nu este deformat. Era o gaurica mica de tot care ma fascina si ma speria in acelasi timp. Era amuzant, fluieram cand respiram dar mai tarziu aflam ca nu e tocmai asa. A inceput sa faca cojite pe care le tot rupeam si am ajuns sa am... un gauroi imens care imi blocheaza respiratia si ma jeneaza foarte tare. Precizez ca aproape nu mai am septul. Bun, am fost la medicul de familie care a zis ca e perfect in regula sa am o gaura de 2cm in sepy. Am fost inca de 2 ori si i-am aratat ca nu e in regula cum spune dansul si analizand problema mai bine a vazut ce voiam sa vada. Mi-a dat trimitere la orl de urgenta, am fugit acolo si cand am ajuns acolo alti medici inteligenti :). Eu ii explic domnului ca am fost lovit iar el nu, ca este imposibil sa fie o gaura in sept de la o lovitura si apoi facuta de mine, ma intreaba daca 'fumez ganja', 'prizez cocaină', 'daca am facut sex neprotejat', 'daca prizez droguri' si apoi incepe. Fa analize pentru cancer, sifilis, TUBERCULOZĂ, ogramada de boli de care auzeam doar la televizor si alte chestii. Ma duc fac toate analizele, sunt sănătos tun, 'desteapta' care mi-a facut injectia pt test TBC mi-a facut-o prea in muschi si mi sa umflat foarte tare si singurele cuvinte au fost ' a, scuze, nu trebuia sa fie inserat serul acolo ', vin cu analizele si urmeaza intrebarea mea. Puteti face o interventie chirurgicala pentru a imi astupa gaura ? Si el a zis ca nu ca e imposibil ca nu se baga si mi-a dat niste pastile si o crema. Am mai fost la inca un orl-ist renumit care a zis ca sigur gaura e din vina loviturii si ca s-ar putea face ceva dar e complicat, mi-a dat niste pastile si ma dat afara.
Am nevoie de ajutor deoarece medicii din ploiesti sunt.. nu stiu dar in niciun caz buni. Ei la 15 ani se gandesc ca trag cocaina si ganja si ca fac sex neprotejat cu cineva ce poarta sifilis sau ca am iubite cu tuberculoza. Cand a fost vorba sa fac analize la clinicile prescrise de dansii au fost entuziasmati dar cand am intrebat de interventia chirurgicala nu au mai fost asa incantati. Ma rog, am vazut pe internet operatii pentru repararea fisurii de sept ( iar in video gaura era mult mai mare ca a mea ) in care se injecta ceva in sept, se umfla, cosea septul iar apoi il taia sa scoata chestia aia si era ceva de munca.
Imi puteti spune va rog frumos daca este vreun chirurg apt sa rezolve aceasta fisura de sept nazal traohica prin zona, sau daca este posibila aceasta operatie ( precizez ca am nasul infundat mereu, prezint un disconfort iar in nas am cojite pe care daca nu le suflu puternic nu pot respira ). Multumesc mult pentru timpul acordat
1 comentarii
0
21-03-2024, ora 10:36
Denisa19
Nu este medic/terapeut
Denisa19
Buna, Ai reușit să rezolvi cu perforația de sept nazal? Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: