Fisuri vaginale sau infecție?!

13-07-2017
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Am o relație stabilă de 1 an de zile, începându-mi viața sexuală și folosind întotdeauna prezervativul. Contactele sexuale nu au fost dese, având 2-3 contacte la 1- 2 săptămâni. În urma cu câteva zile am avut o usturime acasă, in timpul dușului, o senzație de piele tăiată în hârtie, dar la nivelul vaginului. Senzația a trecut repede și nu s-a repetat. Astăzi, înainte de a incepe un contact sexual, senzația s-a repetat in dus și pe parcursul contactului, mai accentuat la final, continuând și după finalizarea contactului la urinare și cam 5 minute după aceea. Ce poate fi? Am 18 ani și nu am când să ajung la ginecolog. Igiena nu e precara și as vrea sa folosesc ceva naturist și să mă vindec acasă. Am citit că Baneocin pudra e folositor, poate și o baie cu bicarbonat de sodiu?? Am nevoie de ajutor, va rog!
3 comentarii
0
14-07-2017, ora 00:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, este posibil sa fie o infectie sau pur si simplu o iritare, nimeni nu poate sti fara o examinare/testare corecta. Un tratament facut aiurea poate face mai mult rau. Sunteti responsabila de propriul corp si propria sanatate, de aceea va recomand un consult ginecologic. Pentru sanatate ar trebui sa puteti gasi timp. In nici un caz nu se foloseste pudra intr-o zona ca vaginul caci va produce uscarea mucoaselor si agravarea situatiei.
1
14-07-2017, ora 07:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
E neapărat nevoie de un control ginecologic. Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră, pentru că orice infecție netratată la timp, poate avea urmări. Orice remediu la domiciliu trebuie aplicat numai după ce consultați medicul. Numai acesta va poate confirma dacă puteți folosi anumite remedii pentru ca tratamentul sa fie eficace și sigur pentru dumneavoastră.
0
14-07-2017, ora 07:57
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Trebuie sa mergeti la un ginecolog! Nu va recomand sa va puneti diagnostic si mai ales sa faceti tratamente " din auzite" de la diverse persoane, pentru ca va pot inrautati situatia. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici