flictene sugar 3 luni

02-12-2009
anamarial
Nu este medic/terapeut
anamarial
copilasul meu prezinta de aproximativ 1 saptamana la nivelul bratului cateva besicute pline cu un lichid clar..acum i-a mai aparut una pe picior.am fost la medicul de familie si mi-a spus ca se datoreaza alimentatiei mele.nu stiu ce sa fac? sa astept sa apara sau sa merg la dermatolog.mentinez ca locuiesc in mediul rural si avem in curte si cativa catei poate sa fie si vreo alergie??? va multumesc
1 comentarii
0
03-01-2010, ora 09:22
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Poate fi vorbade o alergie, evitati din alimentatia dvs. alunele, albusul de ou, capsunile, ciocolata, cacaoa, de asemenea, clatiti bine hainutele dupa spalat sau folositi un detergent hipoalergenic. Daca persista veziculele si sunt pe fon rosietic, puteti sa folositi unguentul Locoid odata pe zi, dar nu mai mult de o saptamana. Daca bubitele au continut galbui, trebuie dat si cu un unguent cu antibiotic gen Fucidin si tamponate cu alcool iodat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul