foame continua, greata sa mananc

12-02-2013
guruian
Nu este medic/terapeut
guruian
Buna, de la ce poate fi asta ? mananc si dupa 2 ore imi este foame din nou si cu dureri de stomac cateodata, si imi este greata sa mananc desi imi este foame, nu am vomitat deloc, si daca nu mananc cand mie foame mi se face rau de tot ma albesc, am facut niste analize de urina or iesit bune, si am facut si ala de glicemie mia luat sange la 10 jumate dimineata pe nemancate nu mancasem deloc si aveam 90, ce poate sa fie ??? simt ca orice mananc dupa 3 ore parca am stomacul gol si cand beau apa se simte ca ii gol.
2 comentarii
0
13-02-2013, ora 13:03
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Prosibil sa fie o gastrită. Iti recomand capsule Stomac sanatos, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, timp de o luna si ceai U-pentru stomac, 3 cani pe zi, inainte de masa.
Alimentele trebuie administrate în porţii mici si repetate (5-6 mese/zi), la ore fixe sau de câte ori apare durerea, într-o stare de relaxare, mestecând bine hrana.
Este necesar să evitaţi alimentele care sunt stimulente ale secreţiei gastrice cum sunt: carnea grasă, mezelurile, vânatul, branzeturile fermentate, laptele bătut, iaurtul, kefirul, afumăturile, conservele, prăjelile, grăsimea animală, maioneza, dulciurile concentrate (ciocolată, dulceţuri), produsele de patiserie, zarzavaturile crude, fibroase, aţoase sau cu celuloză dură (castraveţi, ridichi, gulii, sfeclă, varză albă, varză roşie, fasole uscată, mazăre uscată, linte, ciuperci, vinete, roşii, legume şi condimentele picante (ceapă, usturoi, ardei iute, piper, hrean, muştar), fructele crude, băuturile prea reci sau fierbinţi, alcoolul, cafeaua.
Se recomandă alimente alcaline care să neutralizeze excesul de acid din stomac: lapte (are efect de pansament gastric), legume şi zarzavaturi (bine fierte) sub formă de supe-cremă, piureuri, soteuri, budinci sau sufleuri, unt, uleiuri presat la rece, carne slabă fiartă, fulgi de ovăz, terci de cereale pasate, paste făinoase, pâine prăjită, banane, avocado, sucuri proaspete de morcovi, cartofi, varză, ceaiuri din plante medicinale cu efect protector gastric (de gălbenele, muşeţel, sunătoare, tei).
0
15-02-2013, ora 13:30
guruian
Nu este medic/terapeut
guruian
multumesc de raspuns :) imi pare bine ca mai este cineva care raspunde, sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.