foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC

14-05-2010
eloriana
Nu este medic/terapeut
eloriana
Buna ziua!

Dupa ce in ultimii 2 ani am luat anticonceptionale "Logest" date la indemnul docorului ginecolog in urma unui set de analiza, au inceput sa-mi apara foarte multe cosuri p fata gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa le mai iau! Cu toate ca i-mi curat bine fata (de 2 ori pe zi ma spal cu apa termala d la avene) apoi in fiecare seara aplic brevoxyl, problemele continua!
Dupa ce ma spal pe fata, pielea mea e foarte uscata, incat necesita crema (de putin timp folosesc gerovital plant )!

Pentru mascarea cosurilor folosesc batonul corector de la Vichy, Normaderm si fondul de ten Vichy Norma Teint de care sunt foarte mulltumita si pe care le folosesc de mult timp!

Va multumesc si va astept cu un sfat!
7 comentarii
0
26-05-2010, ora 10:46
deeadami
Nu este medic/terapeut
deeadami
buna ziua si tie, m-am gandit sa-ti raspund, desi nu am pregatire medicala, dar sunt patita cu suparatoarele cosuri si m-am gandit sa-ti impartasesc tie (si altora) cu probleme dermatologice de acest fel leacul care a dat roade;
hai sa-ti spun cum am scapat eu de cosuri de toate formele si marimile, dupa ce am incercat tot ce se putea incerca, ba de la farmacie, ba de la plafar: cu argila de la favisan, se face o pasta din argila cu apa si se intinde pe zonele afectate, o lasi de seara pana dimineata, cateva zile la rand; cand se usuca, te tine pielea, daca intelegi, simti usturime sau mancarime, nu-i bai, o indepartezi doar daca nu mai poti rezista;
foarte important, fata trebuie curatata inainte si pasta trebuie facuta intr-un bol din lemn sau ceramica, nu metal; eu folosesc un bol de lemn si o lingurita/spatula de lemn;
folosesc si eu produse vichy normaderm, imi plac si-mi priesc, dar batonul corector la mine nu a avut nici un efect; in schimb gelul de curatare zilnica si crema mi-i se par minunate;
0
18-09-2012, ora 17:15
bobi007
Nu este medic/terapeut
bobi007
Buna. Imi apar cosuri pe frunte si pe fata. As vrea de ce apar si cum se pot inlatura?? Va rog as vrea un raspuns sigur si bun. Va multumesc.
0
31-10-2012, ora 23:45
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
un raspuns "sigur si bun" ti-l poate da doar dermatologul. tot el si tratamentul. daca esti din bucuresti, ti-o recomand pe dr Monica Darmanescu (delta hospital).
0
27-02-2013, ora 23:20
alexa21dany
Nu este medic/terapeut
alexa21dany
am si eu o intrebare?cum pot scapa de cosurile de pe frunte si fata ?ce imi recomandati?si din ce cauza am tenul f uscat?si mereu de dimineata imi dau cu crema dar inainte de asta ma spal pe fata.
0
31-05-2013, ora 10:51
bobi007
Nu este medic/terapeut
bobi007
buna...imi apar cosuri pe fata si dupa un timp se storc dar in urma acestora raman pete mici rosi pe care nu le pot inlatura. as vrea un sfat sigur cum pot inlatura petele de pe fata...dar imi apar si pe frunte...va rog sa imi da-ti un raspuns sigur.
0
18-09-2013, ora 23:02
Ioana2106
Nu este medic/terapeut
Ioana2106
Buna,
Din proprie experienta va spun ca acum 2 saptamani am avut problema cu acneea pe frumte si pe gat. Imi apareau din ce in ce mai multe si nu stiam ce sa fac. Intr-o zi la munca am rugat-o pe o colega sa-mi spuna daca stie un remediu ceva ca nu mai suportam. Spre norocul meu, colega mea a avut aceeasi problema acum cativa ani. Mi-a recomandat Crema Spirulin 30 monodoze. Ea a incercat toate tratamentele posibile, inclusiv vaccinul de la Cantacuzino. Vreau sa va spun ca pe gat aproape nu mai am deloc, iar pe frunte mai am 3-4 pe care le-am scos eu si le chinuiam zilnic... in rest s-au uscat toate. Va recomand sa incercati... costa 10 lei si o gasiti la plafar, nu la farmacii.
0
24-04-2015, ora 10:01
deliasos
Nu este medic/terapeut
deliasos
Cosurile sunt foarte greu de tratat si trebuiesc mai multe analize care sa stabileasca tipul acneei pentru a se putea stabili tratamentul. Pentru asta e de preferat sa se consulte mai multi dermatologi si abia apoi sa se faca o cura cu un produs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •